Încărcare confortabilă și interconectată - noua stație Mercedes-Benz Wallbox.

Noua stație Mercedes-Benz Wallbox.

Încărcare confortabilă și interconectată - noua stație Mercedes-Benz Wallbox.

Încărcați-vă modelul Mercedes-Benz electric foarte simplu acasă, la stația Mercedes-Benz Wallbox. Cu o capacitate de încărcare de 22 kW1, un cablu de 6 metri lungime și un ștecăr universal tip 2, vă puteți încărca autovehiculul în siguranță și semnificativ mai rapid decât la priza de uz casnic.
Prin intermediul Aplicației Mercedes me2, procedurile de încărcare pot fi pornite și oprite simplu, cu smartphone-ul. Obțineți informații despre starea de încărcare, precum și o sinteză transparentă a istoricului dumneavoastră de încărcare. Pentru aceasta stația Wallbox se conectează foarte simplu la internet prin WiFi-ul dumneavoastră.

Siguranța are prioritate maximă. Componentele integrate (de ex. detectorul de curent de fugă de 6 mA c.c.) oferă în timpul încărcării o protecție suplimentară pentru autovehicul, instalația locuinței și stația Wallbox. Pentru protecție împotriva utilizării neautorizate, stația Mercedes-Benz Wallbox poate fi activată sau blocată prin aplicația2 sau cardul RFID3.
Stația Mercedes-Benz Wallbox are, în plus, posibilitatea de a recepționa actualizări software „over-the-air”. De exemplu, în viitor veți putea obține funcții noi pentru integrarea stației Wallbox într-un sistem de management al energiei.
Stația Mercedes-Benz Wallbox este disponibilă la centrul dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz. Pentru instalarea contra cost, contactați pur și simplu partenerul nostru de instalare și veți primi consiliere.

1Încărcarea de 22 kW necesită o echipare specială în autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz.

2Wallbox include preechiparea pentru funcții de la distanță. Pentru utilizarea funcțiilor de la distanță ale stației Mercedes Benz Wallbox sunt necesare Aplicația Mercedes me, un Mercedes me ID personal, precum și exprimarea acordului față de condițiile de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect.

3Disponibil în curând.

Dornic să explorezi? Îndrăzneşte cu staţia de încărcare Elvi EVBox!

Imaginea prezintă stația Elvi produsă de EVBox

Dornic să explorezi? Îndrăzneşte cu staţia de încărcare Elvi EVBox!

Bucură-te de beneficiile staţiei de încărcare Elvi produsă de EVBox şi oferită de ENGIE Romania prin oferta ENGIE e-XPLORE dedicată clienților Mercedes-Benz:

 • Compatibilă cu orice automobil electric.
 • Încărcare de până la 8 ori mai rapidă față de o priză casnică obișnuită.
 • Putere până la 22 kW şi conexiune Wi-Fi & 4G. 
 • Aplicație mobilă pentru urmărirea facilă a sesiunilor de încărcare.
 • Disponibilă oricând, la tine acasă sau oriunde decizi să o instalezi. 
 • Instalarea inclusă oferită prin echipa de tehnicieni ENGIE.

În plus, pentru o experienţă 100% electrică poți alege serviciile de e-mobility alături de un contract ENGIE de furnizare energie electrică din surse regenerabile. Astfel, ai asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online pentru încărcările realizate şi acces la o reţea naţională e-charge.

Pentru detalii suplimentare poţi accesa pagina dedicată ENGIE e-XPLORE sau poţi cere o ofertă personalizată la adresa de e-mail explore@engie.com

Încărcați oriunde și oricând doriți - sistemul flexibil de încărcare de la Mercedes-Benz.

Un cablu de încărcare Mercedes pentru acasă și pe drum.

Încărcați oriunde și oricând doriți - sistemul flexibil de încărcare de la Mercedes-Benz.

Circulați mult și doriți să vă puteți adapta oricărei posibilități de încărcare?
Sau eventual aveți deja o conexiune de curent de înaltă tensiune acasă?

Atunci, prin sistemul flexibil de încărcare, avem pentru dumneavoastră o soluție mobilă de încărcare, cu care vă puteți încărca autovehiculul plug-in hibrid sau electric cu până la 22 kW. Cu ajutorul diferitelor adaptoare incluse în pachetul de livrare, vă puteți adapta individual la cele mai diferite situații de încărcare (prize de uz casnic, prize industriale, stații de încărcare publice/stații Wallbox). Aceste adaptoare pot fi cuplate simplu, prin plug-and-play, cu sistemul flexibil de încărcare.

Cu această soluție de încărcare compactă și portabilă all-in-one, aveți întotdeauna în portbagaj exact sistemul de care aveți nevoie. Și pentru cazul în care aveți deja acasă o conexiune de înaltă tensiune, puteți utiliza sistemul și ca stație Wallbox, fără alte costuri de instalare.
Indiferent că vă aflați acasă, la prieteni sau pe drum: sistemul flexibil de încărcare garantează încărcarea sigură și flexibilă pentru autovehiculul dumneavoastră – oriunde și oricând doriți!

Mai aveți și alte întrebări? Noi avem răspunsurile!

 • Cum îmi pot proteja stația Mercedes-Benz Wallbox împotriva utilizării neautorizate?

   

  Aveți posibilitatea de a debloca sau bloca stația Mercedes-Benz Wallbox prin Aplicației Mercedes me sau prin cardul dumneavoastră RFID*. Acest lucru este de interes, în special dacă instalați stația Wallbox într-un spațiu semi-public.

  *Disponibil în curând.

   

 • În calitate de chiriaș sau în cazul unei asociații de proprietari, de ce trebuie să țin cont?

   

  Instalarea unei stații Wallbox sau a unei stații de încărcare este posibilă și într-un loc de parcare închiriat dintr-un garaj.
  Proprietarul dumneavoastră sau asociația de proprietari trebuie informați în acest sens și trebuie să fie de acord cu instalarea. Vă rugăm să obțineți un acord scris.

   

 • Cu stația Mercedes-Benz Wallbox pot încărca simultan mai multe autovehicule?

  Cu stația Mercedes-Benz Wallbox puteți încărca un singur autovehicul.

 • Cât de repede pot încărca acasă?

   

  Cablul de încărcare livrat împreună cu modelele Plug-in Hybrid pentru priza de uz casnic permite încărcarea în numai câteva ore. Pentru o încărcare deosebit de convenabilă și rapidă a autovehiculului dvs. hibrid plug-in sau complet electric, este recomandată o stație Wallbox care permite o procedură de încărcare de până la 3 ori mai rapidă, în funcție de puterea de încărcare disponibilă și de echiparea autovehiculului.

 • Cu stația Mercedes-Benz Wallbox pot încărca și un autovehicul al unui alt producător?

   

  Stația Mercedes-Benz Wallbox a fost verificată în ceea ce privește compatibilitatea și funcționalitatea cu toate modelele Mercedes-Benz actuale. Stația Wallbox a fost proiectată conform standardului EC 61851-1 și poate fi, de aceea, utilizată și cu alte autovehicule care respectă acest standard.