Orice stradă devine un podium de prezentare de modă.

Imaginea prezintă exteriorul modelului Mercedes-AMG CLS.

Orice stradă devine un podium de prezentare de modă.

Pentru o apariție perfectă, exteriorul trebuie să fie inconfundabil. În acest caz, aspectul inconfundabil se reflectă în noile ornamente rotunde duble de evacuare. Muchia tăiată este tipică liniei AMG, ea micșorând portanța aerodinamică pe puntea spate – păstrând astfel autovehiculul stabil pe șosea.

La fel de importantă este performanța inegalabilă. Indiferent pentru ce aspect vă decideți: suspensia pneumatică AMG RIDE CONTROL+ se asigură că vă aflați întotdeauna la înălțimea corectă. La viteze mari, autovehiculul coboară pentru a reduce rezistența aerodinamică și pentru a crește și mai mult stabilitatea.

La exterior face furori. La interior artă sportivă.

Imaginea prezintă interiorul modelului Mercedes-AMG CLS.

La exterior face furori. La interior artă sportivă.

La un autovehicul, cea mai sportivă formă nu aduce nimic dacă nu se poate simți autovehiculul și performanțele sale în habitaclu. Din acest motiv, în modelul Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ există volanul AMG Performance din piele Nappa. Duzele de ventilație iluminate de deasupra, precum și scaune cu grafică specifică AMG și plăcuță „AMG“. Cu elementele decorative opționale din carbon și fibră de sticlă autovehiculul devine nu doar mai sportiv, ci și mai aspectuos.

Cai putere: orice altceva în afara unui accesoriu de modă.

Imaginea prezintă motorul modelului Mercedes-AMG CLS.

Cai putere: orice altceva în afara unui accesoriu de modă.

Nu ne mulțumim cu obiectivele deja atinse. Noi vrem să mergem mai departe. Emblematic în acest sens este noul nostru motor: un motor turbo de 3.0-litri R6 cu o putere de 320 kW (435 CP)<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>. Performanța suplimentară este obținută printr-un sistem electric de 48 V și un alternator-generator de pornire integrat, cu o putere de până la 16 kW. În plus, un compresor electric suplimentar asigură reacția excelentă a motorului, pe întreaga plajă de turații.

Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 9.4 - 9.1 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 214 - 206 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>