Mercedes-AMG GT.

Handcrafted by Racers.

Designul autovehiculului


Mercedes-AMG GT este un simbol al curselor de mașini, fără pereche.

Ambițioasă: chiar din start. Captivantă: fiecare detaliu. Oricine visează la un autovehicul adevărat, îl recunoaște imediat: numai așa poate arăta.

Designul autovehiculului


Mercedes-AMG GT este un simbol al curselor de mașini, fără pereche.

Ambițioasă: chiar din start. Captivantă: fiecare detaliu. Oricine visează la un autovehicul adevărat, îl recunoaște imediat: numai așa poate arăta.

Vederea frontal-laterală prezintă un Mercedes-AMG GT galben la viteză maximă.
Vederea frontal-laterală prezintă un Mercedes-AMG GT galben la viteză maximă.

Parte frontală atletică.

Alungit mult în față: designul frontal al Mercedes-AMG GT. O serie de elemente împrumutate din cursele de mașini se îmbină într-o expresie dinamică. Capota motorului, foarte lungă și coborâtă mult în jos, stabilește calea de urmat.

Capitonajul radiatorului specific AMG accentuează pretențiile sportive. Noul design al farurilor LED High Performance și în special noua structură a luminilor de rulare pe timp de zi fac partea frontală a modelului Mercedes-AMG GT și mai marcantă decât înainte de varianta facelift.

Imaginea prezintă vederea din lateral-spate a unui Mercedes-AMG GT galben la viteză maximă.

Spate atletic.

Designul clasic în două volume impresionează prin lămpile spate cu LED cu elemente fumurii pe interior. Difuzorul spate regândit și două ornamente de evacuare în formă de dublu trapez din crom ultralucios evidențiază aspectul dinamic.

Imaginea prezintă vederea laterală a unui Mercedes-AMG GT galben la viteză maximă.

Siluetă dinamică.

Silueta dinamică denotă elanul de neoprit. Designul marcant al noului lonjeron cu o conturare mai pronunțată și elemente decorative suplimentare se finalizează cu umerii puternici.

Imaginea prezintă cockpit-ul unui Mercedes-AMG GT.

Cockpit sportiv.

Cockpit-ul include ADN-ul AMG. În mijloc consola centrală, ușor ascendentă până la panoul de instrumente cu patru duze de ventilație marcante. Radical sportiv.

Volanul AMG Performance asigură stăpânirea excepțională a autovehiculului. Materialele prelucrate la un standard extrem de ridicat, conferă interiorului un caracter artizanal.

Imaginea prezintă o vedere a interiorului și scaunele AMg Performance ale unui Mercedes-AMG GT.

Interior exclusivist.

Scaunele optime AMG Performance ale modelului Mercedes-AMG GT pun bazele, cu sportivitate maximă prin poziția lor, unei suveranități maxime în manevrare.

Forma scaunului bine conturată cu tetiere integrate și plăcuță AMG combină suportul lateral ideal stilului de conducere sportiv cu un aspect deosebit de dinamic. În cadrul modelului facelift este disponibilă o variantă suplimentară de tapițerie.

Modele


Aflați mai multe despre modelele fascinante Mercedes-AMG GT.

Modele


Aflați mai multe despre modelele fascinante Mercedes-AMG GT.

Imaginea prezintă un Mercedes-AMG GT R din vedere frontal-laterală.

Mercedes-AMG GT R cu vopsea AMG green hell magno.

Imaginea prezintă un Mercedes-AMG GT C din vedere frontal-laterală.

Mercedes-AMG GT C cu vopsea albastru strălucitor.

Imaginea prezintă un Mercedes-AMG GT S din vedere frontal-laterală.

Mercedes-AMG GT S cu aplicații din carbon și vopsea solarbeam.

Imaginea prezintă un Mercedes-AMG GT din vedere frontal-laterală.

Mercedes-AMG GT cu vopsea opal de foc.

 • Mercedes-AMG GT R

  Mercedes-AMG GT R.

  Mercedes-AMG GT R.

  Mercedes-AMG GT R demonstrează competențele AMG pentru dezvoltare și cursele auto și ridică în continuare limitele rulării dinamice – astfel ADN-ul AMG poate fi perceput și mai clar. Grație transferului direct de know-how de la sporturile cu motor, Mercedes-AMG GT R entuziasmează cu viteza maximă de 318 km/h și accelerare de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde.

  Imaginea prezintă vederea din spate a unui Mercedes-AMG GT R într-un oraș.

  Imaginea prezintă în mers un Mercedes-AMG GT R în oraș, din vedere frontală.
  Imaginea prezintă vederea de detaliu a unei roți cu jantă forjată AMG Performance de la Mercedes-AMG GT R.
  Imaginea prezintă capota lungă a motorului de la un Mercedes-AMG GT R.

  430 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  Putere nominală (585 CP).

  Până la

  700 Nm

  Cuplu

  Mercedes-AMG GT R: consum de combustibil combinat: 12.8 l/100 km; emisii CO2 în regim combinat: 291 - 289 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

 • Mercedes-AMG GT C

  Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C.

  Apariție puternică și eleganță eternă: Mercedes-AMG GT C este gata pentru start cu un spate atletic, ecartament lat și roți mari. Această simbioză caracteristică curselor de mașini, dintre dinamica de rulare sofisticată și sporturile cu motor de rasă pură nu este doar un veritabil magnet pentru ochi. Grație componentelor specifice AMG, autovehiculul Mercedes-AMG GT C atinge viteza maximă de 317 km/h la cu accelerare senzațională de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde.

  410 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  Putere nominală (557 CP).

  Până la

  680 Nm

  Cuplu

  Imaginea prezintă silueta dinamică a unui Mercedes-AMG GT C.
  Imaginea prezintă vederea lateral-spate a unui Mercedes-AMG GT C.
  Imaginea prezintă vederea lateral-frontală a unui Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C: consum de combustibil combinat: 12.9 - 12.8 l/100 km; emisii CO2 în regim combinat: 292 - 291 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

 • Mercedes-AMG GT S

  Mercedes-AMG GT S.

  Mercedes-AMG GT S.

  Atletism avangardist: cu viteza maximă de 310 km/h și o accelerare de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde, Mercedes-AMG GT S lasă în urmă aproape pe toată lumea. Trenul de rulare sport AMG RIDE CONTROL este reglabil în trei trepte – de la confortabil la rigid sportiv. Alte elemente esențiale sunt diferențialul electronic AMG blocabil pe puntea din spate și programul suplimentar de rulare „RACE“ pentru proiectarea sistemelor pentru autovehicule compatibile cu pistele de curse.

  Imaginea prezintă spatele unui Mercedes-AMG GT S.
  Imaginea prezintă vederea lateral-frontală a unui Mercedes-AMG GT S.
  Imaginea prezintă silueta dinamică a unui Mercedes-AMG GT S.

  375 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  Putere nominală (510 CP).

  Până la

  670 Nm

  Cuplu

  Mercedes-AMG GT S: consum de combustibil combinat: 12.3 - 12.1 l/100 km; emisii CO2 în regim combinat: 278 - 275 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

 • Mercedes-AMG GT

  Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT combină fascinația unei mașini sport autentice cu calitatea de lider în tehnologia specifică segmentului și cu nivel înalt de utilitate cotidiană. Cu viteza maximă de 304 km/h și o accelerare de la 0 la 100 km/h în 4,0 secunde Mercedes-AMG GT se potrivește în mod optim pentru un stil de viață marcat de sportivitate. Exprimă esența mărcii AMG Performance.

  340 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  Putere nominală (462 CP).

  Până la

  630 Nm

  Cuplu

  Imaginea prezintă spatele unui Mercedes-AMG GT.
  Imaginea prezintă silueta dinamică a unui Mercedes-AMG GT.
  Imaginea prezintă partea frontală a unui Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT:consum de combustibil combinat: 12.3 - 12.0 l/100 km; emisii CO2 în regim combinat: 278 - 273 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG GT R: consum de combustibil combinat: 12.8 l/100 km; emisii CO2 în regim combinat: 291 - 289 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Siguranță exemplară și confort ce promovează performanța.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Siguranță exemplară și confort ce promovează performanța.

La ore de vârf, la drumuri lungi pe timp de noapte sau pe rute necunoscute – autovehiculul dumneavoastră Mercedes-AMG GT vă degrevează sesizabil tocmai în situațiile stresante. Acest lucru se datorează unui concept care transformă orice deplasare cu un Mercedes-Benz într-o călătorie sigură și inegalabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație în primul rând în siguranță, dar mereu destinși.

Imaginea prezintă o vedere în detaliu a unui far LED High Performance aprins de la Mercedes-AMG GT.

Faruri LED High Performance

Imaginea prezintă o vedere în detaliu a COMAND Online în Mercedes-AMG GT.

Sistemul COMAND Online

Pachet KEYLESS-GO

Cu acest sistem, autovehiculul poate fi deschis, pornit și încuiat confortabil.

Imaginea prezintă o vedere în detaliu a controlerului AMG DYNAMIC SELECT de la Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Tehnologii Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Tehnologii în detaliu.

Tehnologii Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Tehnologii în detaliu.

Imaginea prezintă modul de funcționare a pilotului cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule DISTRONIC în Mercedes-AMG GT.

Pilot cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule DISTRONIC

Imaginea este o ilustrație a asistentului activ la frânare de la Mercedes-AMG GT.

Asistent activ la frânare

Imaginea prezintă semnalul de pauză al sistemului ATTENTION ASSIST în displayul multifuncțional de la Mercedes-AMG GT.

ATTENTION ASSIST

Imaginea ilustrează modul de funcționare al sistemului PRE-SAFE® în Mercedes-AMG GT.

Sistem PRE-SAFE®

Imaginea prezintă afișajul asistentului pentru menținerea benzii de rulare în displayul multifuncțional de la Mercedes-AMG GT.

Asistent pentru menținerea benzii de rulare

Imaginea prezintă oglinda exterioară stânga cu simbolul de avertizare al asistentului pentru unghiul mort la Mercedes-AMG GT.

Asistent pentru unghiul mort

Imaginea prezintă afișajul asistentului pentru semne de circulație în displayul multifuncțional de la Mercedes-AMG GT.

Asistent pentru semne de circulație

Imaginea prezintă o vedere în detaliu a controlerului AMG DYNAMIC SELECT de la Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Asistent la parcare PARKTRONIC

Mai multă siguranță la parcare și manevrare.

Camera video pentru marșarier arată zona adiacentă din spate cu liniile de ghidare dinamice pe displayul sistemului Multimedia în Mercedes-AMG GT.

Cameră video pentru marșarier

În imagine se vede reprezentarea sistemului COMAND Online pe displayul sistemului Multimedia din Mercedes-AMG GT.

Sistemul COMAND Online

Imaginea prezintă touchpad-ul cu controler în Mercedes-AMG GT.

Touchpad cu controller

Asistent adaptiv pentru faza lungă

Adaptează distanța farurilor la situația din trafic.

Imaginea prezintă un far LED High Performance al Mercedes-AMG GT.

Faruri LED High Performance

Lumină adaptivă la frânare

Lumina de frână roșie intermitentă poate evita coliziunile din spate.

Imaginea prezintă vederea în detaliu a unui difuzor de la sistemul de sunet surround Burmester® High-End din Mercedes-AMG GT.

Sistem de sunet surround Burmester® High-End

Pachet KEYLESS-GO

Descuiere, pornire și încuiere: cu sistemul confortabil de acces și autorizare a pornirii.

Imaginea prezintă scaunele AMG Performance de la Mercedes-AMG GT.

Scaune AMG Performance

Imaginea prezintă climatizarea automată THERMOTRONIC de la Mercedes-AMG GT.

Climatizare automată THERMOTRONIC

Performanțe de rulare


Inspirat de pe circuitele de curse.

Performanțele excelente ale Mercedes-AMG GT se datorează arhitecturii competitive a autovehiculului.

Performanțe de rulare


Inspirat de pe circuitele de curse.

Performanțele excelente ale Mercedes-AMG GT se datorează arhitecturii competitive a autovehiculului.

Motor biturbo AMG V8 de 4.0 litri

Motorul frontal montat central își reașază greutatea uscată de doar 209 kg în partea de mijloc a autovehiculului. Pentru un centru de greutate coborât, motorul a fost montat într-o poziție joasă în carcasa din aluminiu.

Conform conceptului constructiv transaxial al motorului central frontal și a cutiei de viteze cu ambreiaj dublu plasată în spate se obține o distribuție optimă a greutăților - pentru un echilibru perfect. Agregatul are lubrifiere cu carter uscat și asigură o alimentare optimă a uleiului chiar și la accelerare transversală mare.

Tub cardanic

Motorul montat frontal central împreună cu transmisia cu dublu ambreiaj formează o unitate solidă. Ambele componente sunt conectate printr-un tub cardanic rezistent la încovoiere și la torsiune.

În interior se rotește un arbore de antrenare din fibră de carbon, extrem de ușor și rezistent la torsiune. Acesta transmite consecvent puterea motorului V8 biturbo de 4,0 litri cutiei de viteze AMG SPEEDSHIFT DCT 7G. În cele din urmă transformă forța în accelerație. Incredibil de rapid și spectaculos.

Tren de rulare sport AMG RIDE CONTROL

Trenul de rulare sport AMG RIDE CONTROL cu suspensii cu reglare adaptivă – ca dotare standard în Mercedes-AMG GT S – îmbină performanța impresionantă și arta conducerii de primă clasă.

În combinație cu conceptul de punte cu braț transversal dublu, permite performanță pe pistele de curse, dinamică laterală și stabilitate excelentă la rulare în cazul vitezelor mari. Adaptează caracteristica de amortizare a fiecărei roți în parte stilului de șofat și stării carosabilului.

Cutie de viteze sport AMG SPEEDSHIFT DCT cu 7 trepte de viteză

Transmisia sport AMG SPEEDSHIFT DCT cu 7 trepte fascinează cu timpii de schimbare a treptelor extrem de mici, debreierea emoțională și performanță la nivelul curselor auto: cu cât mai sportiv este stilul de șofat, comportamentul de răspuns este cu atât mai agil.

Salturile mici de turație permit adaptarea optimă a raportului de transmisie și schimbarea rapidă a treptelor de viteză fără întreruperea tracțiunii. Șapte trepte, trei programe de rulare și un mod manual, precum și funcția de debreiere și RACE START permit manevre de accelerare extrem de dinamice.

Sistem de frânare compozit de înaltă performanță AMG

Sistemul de frânare compozit de înaltă performanță AMG, cu discuri de frână aerisite din interior și perforate, permite valori de decelerare excelente și durabilitate mare.

Avantajele sistemului opțional de frânare compozit ceramic de înaltă performanță AMG: greutate scăzută, durată de viață ridicată și stabilitate și mai bună.

Repartizarea optimă a greutății.

Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG GT R.

Repartizarea optimă a greutății.

Prin motorul său frontal central și cutia de viteze AMG SPEEDSHIFT DCT 7G, montată transaxial, Mercedes-AMG GT obține repartizarea optimă a greutății în raport de 47 % la 53 % între puntea din față și cea din spate. Combinat cu centrul de greutate coborât al autovehiculului, sunt garantate manevrarea deosebit de agilă și vitezele mari în curbe.  


Aflați mai multe despre dinamica de rulare a autovehiculelor Mercedes-AMG GT.

Cu scheletul caroseriei de tip spaceframe al autovehiculelor Mercedes-AMG GT, inovațiile curselor de mașini ajung pe șosea. Mixtura inteligentă de materiale asigură o caroserie brută deosebit de ușoară.


Aflați mai multe despre dinamica de rulare a autovehiculelor Mercedes-AMG GT.

Cu scheletul caroseriei de tip spaceframe al autovehiculelor Mercedes-AMG GT, inovațiile curselor de mașini ajung pe șosea. Mixtura inteligentă de materiale asigură o caroserie brută deosebit de ușoară.

Spaceframe


De la Spaceframe la Raceframe.

Arhitectura sa inovatoare face scheletul Spaceframe de la Mercedes-AMG GT extrem de ușor.

Spaceframe


De la Spaceframe la Raceframe.

Arhitectura sa inovatoare face scheletul Spaceframe de la Mercedes-AMG GT extrem de ușor.

Imaginea prezintă o vedere laterală a scheletului Spaceframe de la Mercedes-AMG GT.

Carbon. Aluminiu. Magneziu. Oțel.

Carbon. Aluminiu. Magneziu. Oțel.

Acestea sunt materiile prime pentru caroseria brută de la Mercedes-AMG GT. Scheletul spaceframe este construit în mare parte din aluminiu și cântărește doar 231 kilograme. O arhitectură inovatoare, care în același timp este ușoară, stabilă și extrem de rigidă. Aceasta este condiția prealabilă pentru cea mai bună dinamică laterală și longitudinală și pentru cea mai înaltă precizie a direcției. Modulul frontal extrem de ușor este din magneziu, reducând momentul de inerție al maselor dinaintea punții față, optimizând astfel agilitatea mașinii de curse.

 • Greutate: 231 kilograme

 • Ușor, stabil și extrem de rigid

 • Precizie foarte mare a direcției

 • Agilitate optimizată

Conectivitate


Conectivitate.

Accesul dumneavoastră la universul digital al Mercedes-Benz.

Conectivitate


Conectivitate.

Accesul dumneavoastră la universul digital al Mercedes-Benz.

Descoperiți conectarea online dintre automobil și lumea exterioară.

Cea mai bună conexiune cu autovehiculul dumneavoastră – Mercedes me.

Cea mai bună conexiune cu autovehiculul dumneavoastră – Mercedes me.

Prin Mercedes me deveniți parte a legăturii fascinante dintre smartphone și autovehiculul Mercedes-Benz. Pe drum sau acasă, puteți verifica online, în portalul sau în aplicația Mercedes me, date importante ale autovehiculului, precum kilometrajul, presiunea din anvelope și nivelul de combustibil din rezervor. Telediagnoza, gestionarea accidentelor, reviziilor sau defecțiunilor și sistemul de apel de urgență Mercedes-Benz vă oferă siguranță în rețea.

Înregistrați-vă și utilizați și alte servicii care vă ameliorează deplasările.

Așa vă activați serviciile Mercedes me.

Așa vă activați serviciile Mercedes me.

În ziua de astăzi, confortul digital este de la sine înțeles. Mai ales pentru dumneavoastră. De aceea, înregistrați-vă pur și simplu pe portalul Mercedes me. Imediat ce v-ați înregistrat, partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz vă va conecta contul Mercedes me cu autovehiculul dumneavoastră. Apoi puteți activa sau dezactiva setările, aplicațiile și serviciile dorite. Absolut flexibil, absolut personalizat.

Imagini și video


Galeria modelelor Mercedes-AMG GT.

Imagini și video


Galeria modelelor Mercedes-AMG GT.

Imaginea prezintă un instantaneu al Mercedes-AMG GT C la viteză maximă.
Imaginea prezintă o vedere din spate a unui Mercedes-AMG GT S galben pe o șosea.
Imaginea prezintă partea frontală impozantă a unui Mercedes-AMG GT R verde pe o pistă de curse.
Imaginea prezintă un instantaneu al unui Mercedes-AMG GT S galben din vedere frontal-laterală.
Imaginea prezintă un instantaneu al unui Mercedes-AMG GT C la viteză maximă, din vedere lateral-spate.
Imaginea prezintă vederea laterală a unui Mercedes-AMG GT argintiu în fața liniei de orizont a unui oraș.
Imaginea prezintă profilul lateral al unui Mercedes-AMG GT S galben la viteză maximă.
Imaginea prezintă vederea frontală a unui Mercedes-AMG GT R verde, rulând pe o șosea, din perspectivă aeriană.
Imaginea prezintă vederea în prim-plan a unei roți cu jantă forjată de la un Mercedes-AMG GT R verde.
Imaginea prezintă un Mercedes-AMG GT argintiu alergând prin oraș.

Trăiți acum bucuria la volanul unui Mercedes-AMG GT.

Găsiți un centru autorizat în apropiere.