O exclamație spontană!

O exclamație spontană!

Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC reprezintă, ca autovehicul Entry Performance Car atractiv din orice perspectivă, intrarea ideală în universul AMG Driving Performance. Capitonajul radiatorului specific AMG, spoilerul frontal cu aripi la duzele de aerisire, o baghetă frontală și elemente decorative din crom argintiu exprimă un stil foarte clar: cel aferent Mercedes-AMG. De asemenea tipic AMG: roțile de 19 inch disponibile opțional cu design multispițe și cu capitonajul panourilor laterale AMG. O declarație limpede nu doar din punct de vedere optic.

Conectat instantaneu.

Interiorul Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
Trenul de rulare Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

Conectat instantaneu.

Performanță oriunde privești: cu noul sistem Multimedia MBUX și în special cu stilul de afișare în modul supersport cu turometru central rotund, interiorul noului Mercedes-AMG A 35 4MATIC iese în evidență. O punere în scenă emoțională și o structură de operare intuitivă se contopesc pe două displayuri într-un cockpit tip widescreen. De asemenea o noutate: consola centrală AMG separată și restructurată cu touchpad și comutatoare suplimentare pentru operarea funcțiilor precum ESP, modul manual al transmisiei și suspensia ajustabilă.

Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC este propulsat de noul motor turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri și o putere de 225 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p> (306 CP), care poate accelera în 4,7 secunde de la 0 la 100 km/h. Tracțiunea integrală standard distribuie forța de antrenare de la o tracțiune integral pe față până la o distribuție 50:50. Propulsia AMG Performance 4MATIC combină cea mai bună tracțiune posibilă cu plăcerea intensă de a conduce. Cutia de viteze cu ambreiaj dublu AMG SPEEDSHIFT DCT 7G oferă, prin capacitatea sa de accelerare în orice intervale de viteză, un surplus de adrenalină: o exclamație spontană.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC: consum de combustibil combinat: 8.4 - 7.9 l/100 km, emisii CO2 combinate 191 - 179 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>