Introducere


Oferte de leasing personalizate.

Introducere


Oferte de leasing personalizate.

Oferte de leasing personalizate.

Descoperă noul program de leasing operațional, acum cu 0% avans și un pachet complet de beneficii. Alege serviciile noastre de leasing și ai acces rapid la o gamă variată de modele Mercedes-Benz. În plus, primești tot sprijinul de care ai nevoie pentru service și mentenanță, pe toată durata contractului.

Beneficiile programului


Bucură-te de un întreg pachet de beneficii adaptat nevoilor tale.

Beneficiile programului


Bucură-te de un întreg pachet de beneficii adaptat nevoilor tale.

EASY access

Chirie lunară mai mică, 0% avans, durată și rulaj flexibile

0 risc de revânzare

Mercedes-Benz Romania preia acest risc

Contabilitate simplificată

Amortizarea intră în responsabilitatea companiei de leasing

Grad de îndatorare client îmbunătățit

Autoturismul neînregistrat în bilanțul contabil al companiei

Cheltuieli deductibile până la 100%

În funcție de tipul utilizării (conform Codului Fiscal)

Planificare

Predictibilitate și planificare facilă a costurilor

Reînnoire

Mai rapidă a parcului auto

Servicii extinse incluse în chirie

Obligatorii: cheltuieli înmatriculare, CASCO, impozit, rovignetă; Opționale:  mentenanță, RCA, anvelope, taxă management finanțată, etc.

 

 

Program benefits
Program benefits

Modele disponibile


Solicită o ofertă pentru unul din modelele de mai jos.

Modele disponibile


Solicită o ofertă pentru unul din modelele de mai jos.

  CLA Coupé

  CLA Coupe

  Acest model este descrierea perfecta pentru tot ceea ce te face să te simți deosebit. Designul te face să strălucești. Performanța îți accelerează viața. Interfața îți vorbește pe limba ta. Grație sistemului MBUX, sunt suficiente cuvintele „Hey, Mercedes“ pentru ca autovehiculul tău Mercedes-Benz nu doar să asculte, ci să fie atent la fiecare cuvânt. Noul model CLA Coupé se uită cu atenție la mediul înconjurător. Indiferent unde vrei să ajungi, țelul său este siguranța ta.

  GLE SUV

  GLE SUV

  Arată ca un succes. Dar exprimă ceva mult mai important. Mai inteligent și mai vigilent ca niciodată, GLE trasează o nouă imagine a SUV-urilor. Suprafețe senzoriale, forme proeminente și linii clare caracterizează designul elegant al modelului GLE. Cu greu se poate exprima forța în structuri mai elegante și mai dinamice. Fiecare funcție, fiecare detaliu are un singur scop: de a îți oferi cât mai mult spațiu liber și confort. Descoperă noile posibilități ale zonei talepersonale de confort. Prin intermediul sistemelor de siguranță și asistență, modelul GLE te poate ajuta și proteja considerabil.

  GLE Coupé

  GLE Coupe

  Noul model GLE Coupé este creat pentru a se dezlănțui și a cuceri furtunos orice colț al lumii. Cu designul său sportiv extraordinar. Un cockpit revoluționar. Și un tren de rulare complet activ care definește noi standarde în clasa sa. O apariție care nu poate fi trecută cu vederea. În exterior frumusețe. În interior, o stare de bine. Aici, în habitaclu, totul urmărește un singur scop: să îți facă trecerea timpului cât mai plăcută și mai comodă. Descoperă elementele esențiale de confort ale noului model GLE Coupé. Cu sistemele de asistență și siguranță de ultimă generație, noul model GLE Coupé te asistă în aproape orice situație din trafic, asigurându-se că vei ajunge cu bine la destinație.

  GLC SUV

  GLC SUV

  Atractiv. Pe orice traseu. Liniile clare și proporțiile dinamice caracterizează designul noului model GLC. Prezența sportivă a SUV-ului este la fel de impresionantă în oraș ca și pe șosea. Datorită celei mai recente generații MBUX, experiența de condus este mai conectată digital ca niciodată. MBUX recunoaște posturile de radio preferate, playlist-urile sau rutele de navigație prin intermediul profilurilor individuale de utilizator. Noul model GLC SUV are o varietate de funcții care se adaptează la tine, cum ar fi asistentul vocal MBUX. Sistemele moderne de asistență și siguranță te ajută să ajungi la destinație în siguranță și relaxat. 

  GLC Coupé

  GLC Coupe

  Modelul GLC Coupé îmbină cele mai bune caracteristici de la SUV și Coupé. Designul o să te impresioneze încă înainte de începerea călătoriei. Mai sportiv ca niciodată, modelul GLC Coupé atrage toate privirile. Cu spoilere mai late, ornamentele de evacuare marcantă și farurile LED High Performance cu design modern al luminilor, montate pentru prima dată ca echipare standard. Modelul GLC Coupé înțelege limba ta. Recunoaște gesturile tale. Modelul GLC Coupé nu doar că îți înțelege cuvintele, dar reacționează imediat la atingerile și gesturile tale. De asta se îngrijește sistemul modern MBUX (Mercedes-Benz User Experience) cu multe elemente noi de operare și afișare. Sistemele de siguranță și asistență conectate inteligent îți ușurează sarcinile în situațiile neprevăzute din trafic.

  GLA

  GLA

  La fel de aventuros ca tine. Modelul GLA este însoțitorul perfect pentru o viață plină de diversitate. Proporțiile dinamice fac modelul compact și totodată funcțional. Ca model SUV compact se potrivește în aproape orice loc de parcare, dar are totuși spațiu pentru tot ce ai nevoie. Pentru micile aventuri ale vieții cotidiene. GLA are o mare varietate de caracteristici de siguranță care fac posibilă aproape orice excursie.

  GLB

  GLB

  Chibzuit la maxim. Modelul GLB este este cel mai versatil model compact de SUV pe care l-am construit vreodată. Fiecare linie, fiecare detaliu se subordonează unui scop: să îți ofere cât mai mult spațiu posibil. Confort rar întâlnit. Este ușor să te faci comod în modelul GLB. Anticipativ. În toate direcțiile. Modelul GLB știe ce urmează.

  Clasa C

  C Class

  Descoperă un nou tip de lux. Noul model Clasa C Limuzină aduce  confortul în viața ta. Designul: expresia sportivității. În noul model Clasa C Limuzină, caracterul progresist întâlnește luxul. Numeroase elemente inovatoare pentru confort îți fac deplasarea relaxată și confortabilă. O nouă generație a pachetului de asistență la rulare stabilește noi standarde.

  Clasa S vers. Lungă

  S-Class (long)

  Are grijă de ceea ce contează. Noul model Clasa S se concentrează asupra elementelor esențiale: tehnologii unice pentru confort și siguranță pe care te poți baza. Indiferent că ești conducător auto sau pasager pe locurile din spate. Conceptul unic de operare MBUX oferă, în combinație cu materialele premium, o experiență de călătorie cu adevărat deosebită. Estetică modernă și generozitate de lux. Intră în zona ta de confort. Luxul modern și confortul de primă clasă ajung la un nou nivel în noul model Clasa S. Este locul ideal de refugiu pentru toți cei pentru care deplasarea cu mașina este mai mult decât o simplă călătorie. Caracteristicile inovatoare de confort asigură o experiență de primă clasă la rulare, din scaunul șoferului până pe locurile din spate.

  Solicită oferta

  Ești interesat de o ofertă de leasing operational? Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.