*

Campania este valabilă pentru autoturisme noi Mercedes-Benz EQV comandate până la dată de 31.12.2021, în limita stocului disponibil. Ofertă valabilă pentru persoane fizice. 

EQV

Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Profită de avantajul financiar și trăiește experiența de condus desăvârșită pe care ți-o oferă modelul EQV: interfața fascinantă, autonomia remarcabilă și propulsia 100% electrică.

You’re always in charge!

EQV

You’re always in charge!

Noul tău EQV vine cu stația de încărcare cadou. Atunci când achiziționezi un Mercedes-Benz EQV, ne dorim ca experiența ta să fie perfectă din toate punctele de vedere. De aceea, ți-am pregătit un cadou: stația de încărcare Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW oferită prin ENGIE Romania, cu montaj inclus*.

*Oferta nu este transmisibilă și este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data livrării unui model nou Mercedes-Benz EQV, de la unul dintre centrele autorizate Mercedes-Benz.

Despre EQV


Descoperă primul MVP premium, 100% electric de la Mercedes-Benz. Noul EQV combină toate punctele forte ale Clasei V cu beneficiile mobilității electrice. Designul fascinant, nivelul exemplar al siguranței, inteligența electrică și cele până la 8 locuri disponibile în mai multe configurații transformă noul EQV în partenerul de drum ideal.

Despre EQV


Descoperă primul MVP premium, 100% electric de la Mercedes-Benz. Noul EQV combină toate punctele forte ale Clasei V cu beneficiile mobilității electrice. Designul fascinant, nivelul exemplar al siguranței, inteligența electrică și cele până la 8 locuri disponibile în mai multe configurații transformă noul EQV în partenerul de drum ideal.

  Performanţă

  Performanţă

  Motorul electric generează o putere maximă de 204CP (sau 150 kW). Toată această putere este disponibilă instant de la fiecare apăsare de pedală, propulsând modelul EQV cu o dinamică fascinantă.

  Autonomie

  Autonomie

  Pe baza diverșilor factori, cum ar fi consumul actual de curent, se calculează și se afișează pe hartă autonomia preconizată rămasă. EQV are o autonomie remarcabilă de până la 357 km (conform WLTP).

  Încărcare

  Încărcare

  Confortabil, de acasă, prin intermediul wall-box-ului; în timp ce ești la birou, la numărul tot mai mare de staţii publice sau chiar la o priză convenţională, încărcarea modelului EQV se potrivește natural stilului tău de viaţă. Ai libertatea de a-ţi customiza parametrii de încărcare și de a programa totul din aplicaţia Mercedes me.

  Design

  Design

  Personalitate puternică și caracter unic. Design-ul de Clasa V completat cu elemente specifice de design EQ. Iar graţie motorului electric, aproape complet silenţios, ai parte de liniștea necesară pentru a aprecia fiecare detaliu.

  Confort

  Confort

  De la sistemul de sunet surround sound și iluminarea ambientală până la funcția de control a climatizării de la distanță, prin aplicația Mercedes me sau prin MBUX, în EQV confortul capătă noi valenţe, indiferent dacă ești pasager sau te afli la volanul său. În plus, pentru modelele electrice sistemul MBUX vine cu o gamă specială de comenzi vocale prin care controlezi gradul de încărcare și găsești cu ușurință cea mai apropiată stație de încărcare.

  FAQ


  Întrebări frecvente

  Ai întrebări despre modelul sau oferta prezentate? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz, completând formularul de mai sus.

  FAQ


  Întrebări frecvente

  Ai întrebări despre modelul sau oferta prezentate? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz, completând formularul de mai sus.

   • În ce constă programul Rabla Plus?

    În ce constă programul Rabla Plus?

    Programul Rabla Plus constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui model pur electric sau plug-in hybrid. În cazul Mercedes-Benz EQV, această subvenție este de 45.000 LEI.

   • Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit?

    Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit?

    Selectează un partener autorizat Mercedes-Benz pentru a-ţi oferi toate detaliile despre ofertă și despre modul de înscriere în programul Rabla Plus.

   • Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice?

    Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice?

    Oferta este disponibilă momentan doar pentru persoanele fizice. Pentru a afla mai multe informaţii despre beneficiile ofertei cât și despre cum poţi să beneficiezi de avantajul financiar, selectează un partener autorizat Mercedes-Benz și solicită mai multe detalii.

   • Unde poate fi încărcat modelul EQV și cât durează?

    Unde poate fi încărcat modelul EQV și cât durează?

    La o stație de încărcare publică sau la tine acasa, sau la o priză convențională.
    Circa 45 de min de la 10 la 80% prin staţie de încarcare rapidă de 110 kW (curent continuu).
    Sub 10 ore pentru statie de încarcare de 11kW (curent alternativ).
    Duratele de încărcare și capacitățile de încărcare depind de diferiți factori, ca de exemplu temperatura bateriei, infrastructura de încărcare și nivelul de încărcare a bateriei.

   • Cum pot beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie cadou?

    Cum pot beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie cadou?

    Poți beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie atunci când achiziționezi un model nou Mercedes-Benz EQV, din rețeaua națională de distribuție Mercedes-Benz. Oferta este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data achiziției autoturismului și nu este transmisibilă.

   • Ce autonomie are EQV?

    Ce autonomie are EQV?

    În condiţii de maximă eficiență, EQV are o autonomie cuprinsă între 355 si 357 km (WLTP), în functie de varianta de caroserie. Autonomia electrică variază în schimb în funcţie de comportamentul individual de condus, de profilul traseului și de condiţiile de mediu. Puteţi parcurge o distanţă mai mare în regim electric, dacă conduceţi în mod predictiv, utilizând asistentul ECO și folosind funcţiile de recuperare, respectiv de rulare liberă. Consumatorii auxiliari, cum ar fi încălzirea scaunelor sau instalaţia de climatizare influenţează de asemenea autonomia.

   • Cum se calculează prețul final al modelului?

    Cum se calculează prețul final al modelului?

    Valoarea ecotichetului Rabla Plus de 45.000 LEI se scade din prețul de listă în EURO (cu TVA inclus), calculat la cursul valutar din ziua semnării contractului.

   Mercedes-Benz EQV 300: consum de energie în kWh/100 km (în regim mixt): 28 – 28.2; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]
   [1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului (EC) nr. 2017/1151. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.
   Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.