Service 24h – Denumirea programului.

Service 24h – Denumirea programului.

Șoferii dumneavoastră vor primi în permanență asistență individuală și competentă din partea unor specialiști calificați și în întreaga Europă în caz de urgență. Accentul este pus pe diagnoza rapidă și asistența necomplicată: centru asistență clienți service, reparația la fața locului sau organizarea altor opțiuni de călătorie vă vor aduce într-adevăr mai departe. În felul acesta se economisește timpul prețios al șoferului dumneavoastră și se reduce durata de defectare a vehiculelor din flota dumneavoastră.

Mobil, mai mobil, Mobilo.

Mobil, mai mobil, Mobilo.

Mobilo este un serviciu pentru aproape toate cazurile: dintre acestea fac parte o asistență în caz de pană sau o pornire asistată la fața locului cu ajutorul programului nostru Mercedes-Benz Service24h sau a unui serviciu de asistență în caz de pană însărcinat de Mercedes-Benz. Suplimentar, Mobilo este util chiar și la un accident minor, acte de vandalism sau la mici greșeli, cum ar fi pierderea cheii sau alimentarea cu un combustibil greșit.

Pachetul de garanție extinsă: mai mult este mai bine.

Pachetul de garanție extinsă: mai mult este mai bine.

Prin extinderea garanției noastre nu vă asigurați doar ani de garanție suplimentari. Ci și un aport suplimentar la verificarea costurilor și capacitatea de planificare. Suplimentar reduceți considerabil cheltuielile pentru managementul parcului dumneavoastră auto.

Doriți informații suplimentare?