Prioritatea Mercedes-Benz Insurance Broker SRL este calitatea serviciilor oferite clientilor si crearea unei relatii de incredere si respect reciproc.

Mercedes-Benz Insurance Broker SRL va incerca sa solutioneze in primul rand pe cale amiabila orice litigiu in legatura cu interpretarea contractelor de asigurare sau serviciilor oferite. In acest sens, orice petitie formulata in scris de catre client va fi analizata atent si va fi finalizata prin transmiterea unui raspuns scris argumentat catre persoana care a efectuat sesizarea in termen de 30 de zile de la data primirii acesteia. In cazul imposibilitatii rezolvarii amiabile a litigiului, persoana interesata se va putea adresa entitatii de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Nonbancar - SAL-Fin (www.salfin.ro); Autoritatii de Supraveghere Financiara sau Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, ori va putea sesiza instantele judecatoresti competente.

Petitiile pot fi facute in scris si depuse prin serviciul registratura la sediul Mercedes-Benz Insurance Broker, sau transmise prin:

- intermediul serviciilor postale la adresa: Sos Bucuresti-Nord, nr. 15-23, Voluntari, IF, Swan Office, Cladirea Henley, etaj 3;
- e-mail la adresa: asigurari@daimler.com;
- sistemul on-line de primire a petitiilor: Contacteaza-ne

Petitiile facute in scris si depuse direct de petent la registratura Mercedes-Benz Insurance Broker, transmise prin posta sau curier, dupa inregistrarea lor in Registrul intrari/iesiri, vor fi inregistrate in Registrul unic de petitii in format electronic.

Nu se inregistreaza petitiile primite prin telefon sau cele pentru care nu se pot identifica datele petentului.

De L-V, in intervalul 09:00 - 17:30, puteti solicita informatii despre stadiul petitie dumneavoastra apeland numarul de telefon 021.30.60.700, sau ne puteti contacta prin e-mail la adresa: asigurari@daimler.com.

Procedura completa de solutionare a petitii, o puteti descarca de AICI.