Autocolantele pentru salvare de la Mercedes-Benz.

Un angajat Mercedes-Benz lipește un autocolant pentru salvare pe stâlpul B al autovehiculului.

Autocolantele pentru salvare de la Mercedes-Benz.

În cazuri grave, disponibilitatea hărții de salvare corecte este esențială. Pentru aceasta, Mercedes-Benz este primul producător de autovehicule care a dezvoltat autocolantul pentru salvare cu cod QR. Autocolantele se aplică pe partea interioară a clapetei rezervorului, precum și pe stâlpul B din partea opusă – două puncte de pe autovehicul care, din punct de vedere statistic, rămân aproape nedeteriorate în majoritatea accidentelor. Dacă forțele de intervenție scanează codul QR de pe autocolant, ei pot accesa prin intermediul unei tablete sau al unui smartphone direct harta de salvare corespunzătoare a respectivului autovehicul.

Aceste informații pot salva vieți, căci în caz de urgență, fiecare acțiune trebuie să fie calculată și fiecare secundă este prețioasă pentru salvarea persoanelor de la locul unui accident.

Echipați-vă acum gratuit!

Imaginea prezintă un autocolant pentru salvare pe stâlpul B.

Echipați-vă acum gratuit!

Autovehiculul pentru salvare poate fi aplicat foarte simplu și pe autovehiculele mai vechi, începând cu anul de fabricație 1990. Vizitați-vă partenerul de service Mercedes-Benz și procurați-vă gratuit autocolantul pentru salvare – pentru o salvare rapidă în cazuri grave.