Mercedes-Benz Service24h

Vă ajută indiferent dacă este zi sau noapte

Autovehiculele Mercedes-Benz sunt printre cele mai sigure din lume. Iar dacă se întâmplă totuşi să apară o problemă de natură tehnică, puteţi să vă bizuiţi deplin pe steaua Mercedes. În cele mai multe cazuri este vorba de lucruri minore, dar noi vrem să fim siguri că şi atunci când se întâmplă ceva, Mercedes-Benz are grijă de dumneavoastră.
De aceea există service 24h. Este suficient să daţi un telefon şi noi suntem gata să intervenim. Apelurile şi intervenţiile se realizează 24 de ore din 24.

Nu are importanţă unde s-a întamplat, noi venim.

Toate maşinile de intervenţie Service24h sunt ateliere mobile, dotate cu echipamente, scule şi piese de schimb originale uzuale. Dacă intervenţia necesită şi alte piese, acestea vor fi comandate telefonic şi aduse direct la locul intervenţiei.

Indiferent când, suntem pregătiţi să intervenim.

Dacă se întamplă să rămâneţi cu Mercedes-ul dumneavoastră în pană, un apel telefonic şi Service24h este la dispoziţia dumneavoastră. Service24h vă găseşte oriunde în Europa. Sunaţi la Centrul de Control al ţării în care vă aflaţi (consultaţi lista de numere de telefon). Comunicaţi locul în care vă aflaţi, tipul defecţiunii şi datele autovehiculului. Specialiştii de la cel mai apropiat service autorizat vor fi în cel mai scurt timp la locul incidentului.

Service24h vă ofera şi alt avantaj. De regulă nu trebuie să plătiţi în numerar. Service24h vă economiseşte timp şi bani, vă scuteşte de multe neplăceri. Atât dumneavoastră cât şi autovehiculul pe care îl conduceţi vă veţi recâştiga mobilitatea.

  • Telefon Service24h: 0745.232.424