Formular de contact

Beneficiaţi de asistenţă din partea Mercedes-Benz România.
Completaţi formularul online şi apoi faceţi click pe butonul "Trimite".

Pentru solicitările legate de service, vă rugăm să specificaţi întotdeauna seria de şasiu a autovehiculului dumneavoastră.

Notă: Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii pentru a vă putea procesa solicitarea.

Mod adresare:*

Pentru detalii suplimentare privind serviciile furnizate vă rugăm consultați secțiunea "Centre Mercedes-Benz" din pagina principală.

Declar ca imi exprim consimtamantul in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, sa fie prelucrate de catre Mercedes-Benz Romania SRL in scopuri legate de furnizare de bunuri si servicii, marketing, publicitate si marketing direct, in conformitate cu legislatia in vigoare - Legea 677/2001. De asemenea imi exprim acordul in mod expres si neechivoc pentru transferul datelor mele cu caracter personal catre Mercedes-Benz Romania SRL, Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht N.V. si Daimler AG, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Cunosc faptul ca Mercedes-Benz Romania S.R.L. a notificat prelucrarea si transferul de date personale autoritatii de supraveghere, sub nr. 1111. Am cunostinta de faptul ca, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, adresate catre Mercedes-Benz Romania S.R.L., imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: - sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate; - sa intervin asupra datelor transmise; - sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara; - sa ma opun, fara vreo justificare, la prelucrarea datelor in scop de marketing direct.

Am citit Acordul de prelucrarea datelor cu caracter personal: