Unimog

O legendă vie

Există multe autovehicule clasice şi multe dintre acestea au fost uitate de mult de-a lungul timpului. Nu este şi cazul modelului Mercedes-Benz Unimog. Dezvoltat în timpul perioadei dificile ce a urmat celui de-al Doilea Război Mondial, indestructibilul Unimog este una din legendele vii din domeniul construcţiilor de maşini.

Un autovehicul bun la toate

Modelul Unimog face faţă sarcinilor efectuate în cele mai dificile condiţii, făcând faţă la diferite date economice şi grupuri de cumpărători. Şi nu este de mirare, întrucât acesta face faţă pe teren extrem de accidentat, tractează trenuri de marfă, poate fi utilizat pe carosabil/pe şine şi este prevăzut cu puncte de fixare pentru un număr mare de echipamente.

De-a lungul deceniilor, modelul Unimog şi-a demonstrat în întreaga lume valoarea de autovehicul extrem de eficient, bun la toate. Conceptul său de bază a rămas neschimbat: o flexibilitate ridicată pentru orice fel de sarcini, abilităţi în condiţii extreme de teren accidentat datorită tracţiunii integrale, a punţilor portal şi a diferenţialelor locabile, în partea din faţă şi din spate, o cabină compactă, o rezistenţă superioară şi posibilităţi de montare a unei mari varietăţi de echipamente de lucru.

Mercedes-Benz România