Fiabilitate

Cu cât terenul este mai accidentat, cu atât este mai important să dispuneţi de un autovehicul fiabil şi sigur, precum Unimog U 4000/U 5000. Materialele robuste şi execuţia excepţională a modelului Unimog, precum şi tehnologia de ultimă generaţie, garantează că veţi fi pregătit să faceţi faţă oricărei situaţii ivite.

Zonă montare cu 3 puncte

Pentru o montare a structurilor fără rotiri şi forţări. Astfel, cabina şi caroseria rămân intacte, chiar şi în timpul rotirii maxime a punţii.

Zone de montare şi fixare

Toate echipamentele şi structurile montate sunt combinate în strânsă colaborare cu principalii producători de echipamente şi structuri. Avantajul dumneavoastră: o soluţie completă „Unimog plus echipamente” de la o singură sursă.

Prize de putere

Pentru acţionarea pompelor hidraulice standard pentru macarale şi excavatoare. Sau pentru conectarea pompelor pentru extinctoare sau a altor ansambluri.

Sistem hidraulic

Cu o presiune de lucru de până la 240 bar. Fiecare model este prevăzut cu două conexiuni în partea din faţă şi din spate, de exemplu pentru vinciuri sau macarale. Conectorii standard facilitează conectarea corectă şi fac imposibilă confuzia acestora.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România