Confort utilizare

Excepţional şi în interior

Capacitate de deplasare pe teren off-road în condiţii extreme sau un mare confort la îndeplinirea sarcinilor de lucru şi în timpul utilizării? Modelul Unimog U 4000/U 5000 vi le oferă pe ambele. Începând cu cabina sa spaţioasă, dotată cu sistem de aer condiţionat şi până la cutia de viteze automată cu AutomaticShift şi transmisia manuală electropneumatică, complet sincronizată, modelul Unimog oferă tot ce este necesar pentru a face munca grea cât mai uşoară şi mai confortabilă posibil.

Cabină

Montată pe elemente din cauciuc cu prindere în 3 puncte, pentru a asigura o amortizare de excepţie împotriva vibraţiilor şi loviturilor. Şi un interior izolat fonic, cu un spaţiu generos în partea superioară, scaune confortabile şi sistem de aer condiţionat integrat, cu dispozitiv de încălzire auxiliar.

Cabină dublă

Opţional, plafon înălţat, 4 uşi laterale, până la 7 scaune şi un spaţiu de depozitare generos.

Ergonomie

Un control total, cu ajutorul unui sistem de informaţii pentru şofer. Maneta multifuncţională de pe coloana de direcţie controlează tempomatul, clapeta de acceleraţie manuală şi frâna de motor.

Transmisie Telligent®

Pur şi simplu atingeţi maneta schimbătorului de viteze şi apăsaţi ambreiajul. Nu există o modalitate mai rapidă de schimbare a treptei de viteză.

AutomaticShift

Pentru a lucra şi a conduce mai uşor, fără a fi nevoie să utilizaţi ambreiajul.

Transmisie

Transmisie electro-pneumatică, complet sincronizată, cu 8 trepte de viteză pentru mers înainte şi 6 pentru marşarier. Plus sistemul EQR, pentru asistare împotriva balansului la deplasarea pe un teren dificil. Există, de asemenea, alte 8 trepte de viteză pentru mers înainte şi 8 pentru marşarier, pentru o tracţiune sigură, controlată, la viteze între 1 şi 15 km/h.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România