Aptitudini off-road

Indiferent dacă aveţi de-a face cu drumuri acoperite cu un strat gros de zăpadă, cu pietriş dur, zone inundate sau cu nisipul fierbinte al deşertului, pante extrem de abrupte sau rampe cu înclinare de până la 100%, modelul Unimog U 4000/U 5000 a fost proiectat întocmai pentru acestea. Atunci când starea terenului pe care se deplasează necesită acest lucru, Unimog se ridică la înălţimea aşteptărilor – ca niciun alt autovehicul comercial.

Consolă spate scurtă

Datorită arcurilor sale elicoidale care prezintă o cursă lungă, obstacolele, dealurile, pantele abrupte şi valurile de pământ sunt abordate cu uşurinţă.

Capacitate de deplasare pe suprafeţe inundate

Nu întâmpină nicio problemă în apă, la adâncimi de până la 1,20 m, datorită tehnologiei tuburilor distanţiere, conductei de admisie a aerului, la înălţimea acoperişului cabinei şi ansamblurilor cu etanşare specială.

Anvelope simple

În locul pneurilor duble, utilizate în mod normal la un camion cu tracţiune integrală. Avantajul: tracţiune mai bună şi rezistenţă mai redusă la rulare. Şi puteţi alege pneurile adecvate pentru orice tip de teren.

Sistem reglare presiune în anvelope

Apăsaţi un buton pentru a reduce presiunea în pneuri şi spori tracţiunea în timpul deplasării. În felul acesta, autovehiculul nu se va scufunda când terenul este moale şi vor fi îmbunătăţite tracţiunea şi propulsia.

Sistem de frână cu circuit dual

Pentru a frâna în siguranţă, chiar şi pe porţiuni lungi de pantă şi transportând încărcături grele.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România