Economie şi protejare mediu

Niciun drum şi nicio şosea nu sunt prea dificile pentru Unimog U 4000/U 5000. Nu în ultimul rând datorită motoarelor cu 4 cilindri Mercedes-Benz uşor de întreţinut, cu o debitare eficientă de putere, o curbă abruptă de cuplu şi mari rezerve de putere, astfel că puteţi porni la drum şi face faţă chiar şi celui mai dificil teren. Generos din punct de vedere al puterii produse, zgârcit cu emisiile de gaze de eşapament. Alegerea este a dumneavoastră: fie motorul Euro 3, fie un autovehicul echipat cu BlueTec®, noua tehnologie diesel SCR de la Mercedes-Benz. Beneficiul dumneavoastră: cel din urmă îndeplineşte deja norma strictă de emisii Euro 5.

Motoare Mercedes-Benz

Preluaţi conducerea, cu ajutorul injecţiei directe, a tehnologiei cu trei supape, a turbocompresorului cu gaze de eşapament, a sistemului de răcire a aerului de supraalimentare, a gamelor vaste de putere constantă şi a cuplului ridicat. Puterea motorului este cuprinsă între 110 kW (150 cp) şi 160 kW (218 cp).

Euro 3/Euro 4

Motorul Euro 3 cu emisii reduse. Sau respectarea normei europene de emisii Euro 5 cu ajutorul noii tehnologii diesel SCR (Reducere Catalitică Selectivă).

BlueTec®

Reduce emisiile de oxid de azot şi de particule şi minimizează consumul de carburant fără a micşora puterea motorului diesel.

Mod conducere şi mod de lucru

Modul corespunzător de funcţionare a motorului pentru sarcina ce trebuie îndeplinită este disponibil printr-o simplă apăsare de buton. Modul conducere beneficiază de flexibilitatea turaţiilor motorului în timpul călătoriilor. Modul lucru asigură devieri minime ale turaţiei.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România