Transmisie

Efectuează sarcini dificile, de dimineaţa devreme şi până seara târziu, sau pe parcursul nopţii întregi, în timpul unei furtuni. Pentru acest lucru este nevoie de nervi de oţel. Sau de un partener puternic, cum sunt modelele Mercedes-Benz Unimog U 300/U 400/U 500. În sfârşit puteţi demara lucrarea având tot ceea ce e necesar fiecărei sarcini.

Transmisie

O transmisie electro-pneumatică complet sincronizată, cu 8 trepte de viteză pentru mers înainte şi 6 sau 8 trepte de viteză pentru marşarier, asigură performanţele perfecte pentru fiecare sarcină. La aceasta se adaugă sistemul electronic rapid pentru marşarier (EQR), pentru schimbarea simplă şi rapidă a direcţiei, de exemplu la îndepărtarea zăpezii din spaţiile de parcare sau a pietrelor de pe un teren moale.

Transmisie Telligent®

Pur şi simplu atingeţi maneta schimbătorului de viteze şi apăsaţi ambreiajul. Nu există o modalitate mai rapidă de schimbare a treptei de viteză.

AutomaticShift

Pentru a lucra şi a conduce mai uşor, fără a fi nevoie să utilizaţi ambreiajul.

Trepte de lucru şi pentru funcţionarea la viteze foarte mici

Suplimentaţi sistemul de transmisie de bază. Avantajul: treptele de lucru pentru sarcini grele (8/8) sporesc gama de viteze şi tracţiunea; iar treptele de viteze foarte mici (8/8) vă asigură obţinerea unei puteri maxime la nivelul arborelui prizei de putere, chiar şi la viteze extrem de reduse.

Convertor de cuplu şi ambreiaj

Asigură posibilitatea creşterii cuplului de pornire până la dublul cuplului motorului – exact ce este necesar pentru a tracta încărcături foarte grele.

Propulsie hidrostatică

Asigură reglarea confortabilă a vitezei de lucru, la o turaţie constantă a motorului şi arborelui prizei de putere, chiar şi în cazul deplasării în rampă şi al tractării unei remorci.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România