Sisteme montare echipamente

Posibilităţi maxime

Modelul Unimog U 300/U 400/U 500 a fost proiectat în primul rând ca un utilaj profesionist la care pot fi ataşate diverse echipamente, ceea ce îl face ideal pentru o multitudine de utilizări, aproape nelimitate. Având trei puncte de cuplare şi o zonă suplimentară pentru montarea structurilor pe cadru, modelul Mercedes-Benz Unimog s-a dovedit a fi o platformă unică şi extrem de flexibilă pentru multe combinaţii de echipamente şi elemente ataşate. Rezultatul: modelul Unimog reprezintă utilajul ideal de lucru – adaptat până la ultimul detaliu pentru satisfacerea cerinţelor dumneavoastră specifice.

Design cadru

Fundamentul funcţionării flexibile, pe parcursul întregului an, a modelului Unimog este şasiul său drept, tip scară. Acesta nu numai că asigură o stabilitate maximă, datorită înaltei rigidităţi şi rezistenţei la torsiune, ci asigură şi o montare uşoară a echipamentelor, datorită punctelor de fixare integrate şi a amplasării prestabilite ale orificiilor. Acest lucru asigură o siguranţă suplimentară, chiar în cazul unor solicitări mari.

Puncte de fixare definite

Toate elementele ataşate şi zonele de montare a structurilor pe cadru sunt compatibile cu echipamentele dumneavoastră.

3 zone de fixare

Pe placa frontală de montare standard, între punţi şi în partea din spate. Adecvate pentru o mare varietate de echipamente.

O zonă pentru cuplare, trei opţiuni

Cu sau fără platformă, zona de montare a structurilor pe cadru cu trei opţiuni este extrem de flexibilă. În primul rând, echipamentele existente pot fi montate pe platformă; în al doilea rând, echipamentele noi pot fi montate direct în punctele de fixare tip bilă ale subcadrului; şi în al treilea rând, suprastructurile permanente sau echipamentele demontabile pot fi amplasate direct pe traversele longitudinale ale şasiului drept.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România