Cabină panoramică

Un mediu de lucru extraordinar

Economiseşte spaţiu la exterior şi creează mai mult loc la interior. Conceptul inovator de cabină al modelului Unimog U 300/U 400/U 500 îmbină elemente aparent opuse. Rezultatul este un post de lucru avansat, asigurând tot confortul şi spaţiul necesar unei zile lungi de lucru. Un loc ce creează o ambianţă plăcută, ajutând astfel la păstrarea sănătăţii dumneavoastră. Luaţi loc.

Cabină panoramică

Un parbriz înalt, geamuri laterale prelungite în jos, combinate cu o lunetă de dimensiuni mari şi capotă în unghi foarte mic. Toate acestea asigură o vizibilitate excelentă spre partea frontală a autovehiculului, spre echipamente, precum şi spre punctele de fixare ale acestora.

Agil şi extraodinar de rezistent

Cu o lăţime de doar 2,15 m şi având partea frontală de numai 1,15 m, cabina panoramică face o figură de excepţie în cadrul lucrărilor unde spaţiul este de importanţă crucială. Punctele multiple de montaj şi capacitatea mai mare de încărcare a punţii faţă reprezintă avantaje suplimentare faţă de un camion obişnuit.

Mai puţin stres pentru şofer

Face ca munca să devină mai plăcută. Cabina montată pe arcuri, prevăzută cu amortizoare şi fabricată din materiale din fibre compozite anti-coroziune ce asigură izolaţia termică şi fonică creează o atmosferă de lucru plăcută. Spaţiul generos asigură condiţii plăcute de lucru, eliminând stresul, chiar în cazul situaţiilor care necesită un timp prelungit petrecut la bord.
Scaunele, parbrizul şi oglinzile exterioare încălzite garantează condiţii de lucru confortabile şi în timpul iernii.

Ergonomie

Toate comenzile şi afişajele, atât pentru conducerea autovehiculului, cât şi pentru utilizarea echipamentelor, sunt dispuse explicit pe afişajul multifuncţional sau pe consola centrală.

Dotări opţionale

Dotări opţionale disponibile: echipamentele suplimentare vă facilitează şi mai mult munca zilnică, făcând-o mai plăcută. De exemplu, coloana de direcţie VarioPilot® transferabilă. Coloana de direcţie, inclusiv panoul de instrumente şi pedalele pot fi detaşate într-o clipă şi mutate în partea cealaltă a cabinei, facilitatea perfectă pentru utilizarea simplă şi eficientă de către o singură persoană.

Uşă pentru cosit. Perfectă pentru o echipă formată din două persoane, datorită geamului panoramic, cu dimensiuni mai mari, ce asigură vederea directă a tuturor echipamentelor.

Scaunul pneumatic pivotant, în combinaţie cu uşa pentru cosit, permite utilizarea uşoară a echipamentelor, asigurând o vizibilitate perfectă a zonei de lucru din partea dreaptă.

Scaunul pivotant completează în mod ideal uşa pentru cosit, având arcuri pneumatice şi putând să pivoteze până la 90º, asigurând astfel o vizibilitate optimă a zonei de lucru.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România