Mecanisme acţionare echipamente

Modelele Unimog U 300/U 400/U 500 sunt capabile de a îndeplini cele mai diverse sarcini. În primul rând sunt disponibile mai multe elemente mecanice de propulsie. Pentru puntea faţă: puternicul arbore frontal al prizei de putere, de până la 150 kW. Pentru puntea spate: un arbore de priză de putere opţional, cu o putere de 120 kW. Şi între acestea, 2 arbori auxiliari puternici pentru priză de putere. În al doilea rând, puteţi utiliza şi 4 circuite hidraulice cu funcţionare independentă, fie un sistem hidraulic cu unul sau două circuite, fie un sistem hidraulic VarioPower®, pentru o gamă de putere superioară. Dar caracteristica cea mai bună este faptul că toate funcţiile echipamentelor pot fi controlate cu o singură mână, prin intermediul joystick-ului uşor de utilizat.

Prize de putere

Priză de putere faţă. Echipamentele cu consum ridicat de putere pot fi acţionate prin intermediul prizei de putere frontale acţionate de motor, cu putere reglabilă, de până la 150 kW.

Priză de putere spate cu configuraţie standard. Disponibilă ca dotare opţională. Puterea generată în mod continuu, de până la 120 kW şi cele 2 trepte de putere asigură o eficienţă optimă, de exemplu pentru acţionarea dispozitivelor de tocat lemn sau cositoare.

Prize de putere auxiliare. Beneficiaţi de o priză de putere auxiliară pentru a utiliza echipamente puternice cu sisteme de propulsie hidrostatice. Şi o priză de putere montată în cadrul sistemului de transmisie, pentru acţionarea pompelor hidraulice standard, pentru macarale şi platforme elevatoare.

Componente electronice integrate parametrizabile

Permite configurarea simplă, în funcţie de necesităţile operaţionale, a autovehiculului dumneavoastră Unimog de către partenerul de service Unimog, eliminând astfel solicitarea şoferului în situaţii de conducere solicitante.

Sistem hidraulic

Sistem hidraulic de lucru. Putere variabilă datorită celor 2 circuite hidraulice independente: circuitul I pentru controlul mişcărilor echipamentelor, circuitul II pentru alimentarea unui consumator permanent.

VarioPower®. Acest sistem hidraulic de putere este montat în spaţiul dintre bena cu basculare laterală şi subcadru, pentru a înlocui pompele hidraulice ale prizei de putere sau motoarele diesel de acţionare a echipamentelor sau structurii montate pe cadru.

Conectare simplă, utilizare simplă. Prize hidraulice şi conectori hidraulici cu coduri de culoare şi numerice facilitează conectarea echipamentelor. Cuplele standard facilitează, de asemenea, schimbarea echipamentelor. Este extrem de simplu: funcţiile hidraulice sunt controlate electric.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România