Economie şi protejare mediu

Inima modelelor Unimog U 300/U 400/U 500 este motorul Euro 4 de înaltă tehnologie, care îmbină dezvoltarea eficientă a puterii cu un nivel redus al consumului şi o funcţionare extrem de ecologică. Puterea dezvoltată, de până la 210 kW, conferă forţa modelelor Unimog U 300/U 400/U 500. Şi puteţi selecta între modul conducere şi modul lucru, în funcţie de necesitate. Tehnologia revoluţionară BlueTec®. Cu noua tehnologie diesel SCR de la Mercedes-Benz puteţi optimiza mult mai mult decât consumul de carburant. Puteţi, de asemenea, reduce emisiile poluante, îndeplinind astfel cerinţele normei de emisii Euro 5.

Motoare Mercedes-Benz

Injecţie directă, tehnologie cu trei supape, turbocompresor pentru gaze de eşapament, intercooler, putere constantă pentru o gamă largă de turaţii şi rezerve mari de putere. Cu aceste motoare Euro 5 ce necesită o întreţinere redusă veţi beneficia de cele mai noi tehnologii, fiind echipat optim pentru o mare varietate de sarcini. Puterea dezvoltată de motor se situează între 115 kW (156 cp) şi 210 kW (286 cp).

BlueTec®

Reduce emisiile de oxid de azot şi de particule şi minimizează consumul de carburant, fără a altera puterea motorului diesel.

Mod conducere şi mod de lucru

Caracteristici optime ale motorului cu o simplă apăsare de buton: în modul conducere, puteţi beneficia de caracteristicile flexibile ale turaţiilor motorului atunci când călătoriţi pe carosabil sau transportaţi încărcături. Modul lucru asigură deviaţii minime ale turaţiei la operarea echipamentelor sau la conducere pe teren accidentat, fără a ţine cont de încărcăturile variabile.

Gata de lucru şi la –30° C

Datorită cabinei sale din fibre compozite, izolate termic, parbrizului încălzit, bateriei de mare putere, ce asigură capacitatea de pornire a motorului, dispozitivului de uscare cu aer cald pentru sistemul de frâne, preîncălzirii pentru carburant şi motor.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România