Design şasiu

Cucereşte cele mai dificile terenuri

Pentru toţi cei care vor să ajungă la destinaţie fără ocoluri, Unimog U 300/U 400/U 500 este perfect, întrucât nu poate fi dezechilibrat nici pe drumurile acoperite cu zăpadă, nici pe teren mlăştinos, nici pe trasee stâncoase. Acest fapt se datorează conceptului de şasiu cu punţi excentrice, tracţiunii integrale permanente şi multor alte inovaţii tehnice, toate contribuind la uşurarea chiar şi a celor mai dificile operaţiuni. Vă puteţi baza pe aceasta.

Punţi excentrice

Garanţia unei gărzi la sol excelente vă permite să abordaţi şi cele mai dificile terenuri, chiar şi cu echipamentele montate, datorită valorii ridicate a sarcinilor maxime admise pe punţi. Puntea tubulară şi diferenţialul sunt mult mai mici decât cele ale unui camion şi sunt amplasate deasupra centrului roţilor.

Tracţiune integrală permanentă

Asigură un nivel excepţional de aderenţă şi stabilitate direcţională. De exemplu, la conducerea în timpul iernii pe zăpadă sau gheaţă. Pe teren accidentat, un comutator rotativ blochează complet diferenţialul interaxial şi diferenţialul fiecărei punţi, în timpul deplasării, fără a întrerupe puterea de tracţiune.

Arcuri

Amortizoarele telescopice în conferă îngustului autovehicul Unimog cel mai lat ecartament posibil astfel încât toate cele patru roţi să fie în contact permanent cu solul la conducerea pe teren accidentat.

Anvelope simple

În locul pneurilor duble, utilizate în mod normal la un camion cu tracţiune integrală. Avantajul: tracţiune mai bună şi rezistenţă mai redusă la rulare. Şi puteţi alege pneurile adecvate pentru orice tip de teren.

Sistem de control presiune în anvelope

Apăsaţi un buton pentru a reduce presiunea în pneuri şi spori tracţiunea în timpul deplasării. În felul acesta, autovehiculul nu se va scufunda când terenul este moale şi vor fi îmbunătăţite tracţiunea şi propulsia.

ABS şi ALB

Mai multă siguranţă şi stabilitate la conducere, datorită sistemului de anti-blocare la frânare (ABS). Sistemul automat de control al frânării în funcţie de încărcătură (ALB) asigură distribuţia uniformă a puterii de frânare pentru orice tip de încărcătură.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România