Transmisie

Totul se află sub control

Unimog U 20 permite schimbarea rapidă şi fără efort a treptelor de viteză: transmisia manuală electro-pneumatică complet sincronizată cu până la 16 trepte pentru deplasare înainte şi 14 pentru mers înapoi furnizează un nivel ridicat de putere, chiar şi la viteze extrem de reduse, de sub 1 km/h.

Transmisie

Transmisia manuală electro-pneumatică complet sincronizată cu până la 16 trepte pentru deplasare înainte şi 14 pentru mers înapoi garantează furnizarea unei puteri precis măsurate şi reducerea consumului de carburant în orice condiţii de funcţionare şi la toate vitezele, de la 1,2 km/h până la 90 km/h. Funcţionare practică electro-pneumatică cu comutatoare basculante pentru grupurile de trepte de viteză de bază şi cele de lucru.

Convertor de cuplu şi ambreiaj

Sistemul sincronizat EQR (Electronic Quick Reverse - comutare electronică rapidă în marşarier) vă ajută să schimbaţi rapid direcţia, de exemplu, atunci când curăţaţi zăpadă pe străzi blocate de autoturisme parcate.

Componente electronice integrate parametrizabile

Permite configurarea simplă, în funcţie de necesităţile operaţionale, a autovehiculului dumneavoastră Unimog U 20 de către partenerul de service Unimog, eliminând astfel solicitarea şoferului în situaţii de conducere riscante.

Transmisie Telligent®

Schimbarea treptelor de viteză este extrem de simplă: trebuie doar să împingeţi maneta schimbătorului de viteze în faţă sau în spate şi să apăsaţi ambreiajul, sau puteţi schimba treapta de viteză manual. Iar mâna dreaptă a şoferului este liberă în timpul schimbării treptelor de viteză, putând controla echipamentele.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România