Sistem montare echipamente

Un lucru este sigur: fiecare operaţiune este unică şi reprezintă o nouă provocare pentru echipaj şi autovehicul. Însă, indiferent de problemele ce apar, datorită sistemului flexibil de puncte de fixare a echipamentelor, Unimog U 20 este perfect pregătit pentru o gamă extinsă de sarcini, de la amenajare şi împrăştiere de pietriş până la deszăpezire şi cosire, de la lucrări de întreţine şi curăţare până la încărcare şi transport.

Design cadru

Capacitatea de funcţionare economică pe tot parcursul anului a autovehiculului Unimog U 20 se bazează pe cadrul tip scară drept şi continuu, proiectat pentru a suporta forţe de forfecare şi de tracţiune maxime şi pentru a permite montarea simplă a diverselor echipamente, până la atingerea masei maxime admise a autovehiculului, de 9,3 tone.

Puncte de fixare definite

Toate punctele de fixare necesare sunt prevăzute din fabrică în toate zonele de cuplare şi sunt compatibile cu echipamentele pe care le aveţi deja sau cele noi dezvoltate şi mai eficiente.

Două zone de fixare

În primul rând, există o zonă frontală de cuplare cu placă de montare frontală standard, de exemplu, pentru montarea unui plug de zăpadă, a unei stropitori sau a unui dispozitiv de tocat lemn. Iar în zona de cuplare posterioară pot fi montate, de exemplu, o macara de mici dimensiuni, un elevator electric sau un dispozitiv de îndepărtare a sitelor din gurile de canal şi din conductele de scurgere.

O zonă pentru cuplare, trei opţiuni

Cu sau fără platformă: spaţiul de cuplare cu triplă utilitate îi conferă autovehiculului Unimog U 20 un nivel ridicat de flexibilitate. În primul rând, pe platformă pot fi montate echipamente. În cel de-al doilea rând, noi sisteme de echipamente pot fi ataşate direct în punctele de cuplare cu bilă de pe cadrul inferior al platformei. În cele din urmă, caroseriile permanente şi echipamentele ce trebuie înlocuite în funcţie de anotimp pot fi montate direct pe barele drepte laterale ale cadrului.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România