Mecanisme pentru acţionare echipamente

Unimog U 20 poate transporta cu rapiditate persoane şi echipamente pentru o gamă largă de aplicaţii până la zona de lucru. Autovehiculul este prevăzut cu numeroase mecanisme puternice şi eficiente pentru acţionarea mecanică şi hidraulică a echipamentelor, care nu sunt disponibile în oferta concurenţilor. Unimog U 20 este pregătit de acţiune chiar şi în timpul celor mai grele ierni, datorită bateriei de mare putere ce garantează pornirea motorului, uscătorului cu aer cald pentru sistemul de frânare şi sistemelor de pre-încălzire a carburantului şi a motorului.

Priză de putere faţă

Un dispozitiv cu acţionare mecanică directă bazat pe sistemul de propulsie, ideal pentru echipamentele cu consum ridicat de energie. Putere maximă furnizată: puterea maximă a motorului (110 kW/ 150 CP). Gestionarea electronică a motorului permite reglarea continuă foarte sensibilă a turaţiei arborelui prizei de putere între 420 şi 1.000 rpm.

Prize de putere

Priza de putere montată pe transmisie poate acţiona pompele hidraulice standard, de exemplu, cele ale macaralelor. Comanda este realizată printr-un comutator de pe consola centrală.

Componente electronice integrate parametrizabile

Permite configurarea simplă, în funcţie de necesităţile operaţionale, a autovehiculului dumneavoastră Unimog U 20 de către partenerul de service Unimog, eliminând astfel solicitarea şoferului în situaţii de conducere riscante.

Sistem hidraulic

Puternicul sistem hidraulic este elementul cheie ce asigură funcţionalitatea ridicată a autovehiculului Unimog U 20. Pachetul de bază conţine două circuite hidraulice cu debit de 24 şi, respectiv, 48 l/min şi o presiune de lucru de 200 bar. Asistentul pentru plug de zăpadă inclus este indispensabil pentru controlarea plugului de zăpadă, a dispozitivelor automate de împrăştiat pietriş sau a echipamentelor de cosire. Dotare opţională: un cilindru de basculare pentru platforme de basculare.

Circuite hidraulice de lucru

Pachetul de dotări include două circuite hidraulice independente. Primul circuit controlează mişcarea echipamentelor, iar cel de-al doilea alimentează consumatorii permanenţi, precum dispozitivele de distribuţie, cu volume de până la 48 l/min, funcţionând separat faţă de primul circuit. Volumele din primul şi din cel de-al doilea circuit pot fi schimbate prin intermediul unui ventil de comutare, garantând controlul sigur şi confortabil al mişcării echipamentelor.

Utilizare în timpul iernii

Bine pregătit pentru temperaturi reduse: Unimog este în permanenţă gata de acţiune, chiar şi în timpul celor mai grele ierni, datorită funcţiilor inteligente, precum bateria cu putere sporită pentru creşterea capacităţii de pornire, un uscător cu aer cald pentru sistemul de frânare şi sistemul de pre-încălzire a motorului.

Conexiuni simple

Fişe şi conectori codate prin culori şi numere permit cuplarea uşoară a echipamentelor, în timp ce cuplajele standard permit schimbarea uşoară a echipamentelor. La fel de confortabil, circuitele hidraulice sunt controlate printr-un joystick.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România