Economie şi protejare mediu

Uneori puternice, alteori sensibile, însă întotdeauna eficiente din punct de vedere al consumului de carburant, motoarele Mercedes-Benz uşor de întreţinut, în combinaţie cu tehnologia diesel inovatoare BlueTec® SCR, asigură efectuarea cu uşurinţă a tuturor lucrărilor municipale. În plus, deoarece Unimog U 20 cu BlueTec® a obţinut certificatul ecologic privind emisiile reduse de particule fine, puteţi conduce relaxat în toate zonele urbane protejate.

Motoare Mercedes-Benz

Motoarele Mercedes-Benz montate în autovehiculele U 20 oferă performanţe eficiente şi sunt pe atât de puternice pe cât sunt de uşor de întreţinut. Şi asta dintr-o mulţime de motive: injecţia directă şi tehnologia cu trei supape, turbocompresorul acţionat de gazele de eşapament şi răcirea aerului de alimentare, curba abruptă a cuplului, puterea constantă într-o gamă largă de turaţii şi rezerve de putere enorme. Să pornim la lucru!

BlueTec®

Tehnologia diesel SCR (Selective Catalytic Reduction - reducere catalitică selectivă) de la Mercedes-Benz reduce considerabil emisiile de oxid de azot şi de particule, optimizând simultan consumul de carburant, fără a reduce puterea motorului. Principiul: un convertor catalitic suplimentar reduce emisiile de oxid de azot prin intermediul aditivului AdBlue®, marcă înregistrată a VDA, Verband der Automobilindustrie (Asociaţia germană a industriei auto). Rezultatul: un certificat ecologic privind reducerea emisiilor de particule fine pentru autovehiculul Unimog U 20.

Mod conducere şi mod de lucru

Caracteristici optime ale motorului cu o simplă apăsare de buton: în modul conducere, puteţi beneficia de caracteristicile flexibile ale turaţiilor motorului atunci când călătoriţi pe carosabil sau transportaţi încărcături. Modul lucru asigură deviaţii minime ale turaţiei la operarea echipamentelor sau la conducere pe teren accidentat, fără a ţine cont de încărcăturile variabile.

Întreţinere în timpul iernii

Bine pregătit pentru temperaturi reduse. Unimog este în permanenţă gata de acţiune, chiar şi în timpul celor mai grele ierni, datorită funcţiilor inteligente, precum bateria cu putere sporită pentru creşterea capacităţii de pornire, un uscător cu aer cald pentru sistemul de frână şi sistemul de pre-încălzire a motorului.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România