Design şasiu

Întotdeauna în elementul său

Atunci când alte autovehicule îşi ating limitele, modelul U 20 este nerăbdător să se apuce de lucru. Cu punţile excentrice, tracţiunea integrală permanentă, raportul de transmitere pentru teren accidentat, modelul U 20 poate aborda orice tip de teren şi face faţă oricărei provocări.

Diametru de bracaj

Unimog stabileşte noi standarde şi din punct de vedere al mobilităţii şi rămâne în mişcare mult timp după ce alte autovehicule au trebuit să se recunoască înfrânte. Datorită ampatamentului scurt de 2,7 metri ce permite atingerea unui diametru de bracaj de doar 12,6 m, agilul autovehicul pe care se pot monta echipamente depăşeşte orice camion cu tracţiune integrală pe străzile blocate de autovehicule parcate, în intersecţiile aglomerate, prin pasajele înguste.

Tracţiune integrală permanentă

Unimog garantează un nivel excelent de tracţiune şi stabilitate direcţională, de exemplu, la conducerea pe zăpadă sau gheaţă sau la încărcarea autovehiculului pe teren accidentat.

Punţi excentrice

Asigură o gardă la sol excepţională, care vă ajută să abordaţi chiar şi obstacolele greu de depăşit, indiferent dacă autovehiculul Unimog a fost sau nu prevăzut cu echipamente de lucru.

Arcuri

I-am conferit îngustului autovehicul Unimog cea mai mare stabilitate posibilă, iar cursa lungă a arcurilor şi unghiul mare al articulaţiilor punţilor permite tuturor celor patru roţi să păstreze contactul cu solul chiar şi pe teren dificil.

Pneuri simple

Avantaj faţă de camioanele convenţionale cu tracţiune integrală cu pneuri duble: nivel superior de tracţiune şi rezistenţă redusă la rulare. Un aspect important pentru funcţionarea în timpul iernii: în funcţie de dimensiunea pneurilor, pot fi montate lanţuri antiderapante.

ABS şi ALB

Sistemul ABS asigură menţinerea aderenţei şi reducerea distanţei de frânare pe suprafeţele de carosabil alunecos. Sistemul de control al frânării în funcţie de încărcătură (ALB) asigură distribuţia uniformă a puterii de frânare pentru orice tip de încărcătură.

ALTE INFORMAŢII

Mercedes-Benz România