Cabină avansată

Potrivită în orice oraş

Interior mai spaţios decât exteriorul? Acest lucru este posibil la noul Unimog 20 prin intermediul designului compact şi confortabil cu cabina montată deasupra motorului. Acest design permite autovehiculului pe care se pot monta echipamente să se deplaseze pe alei şi poduri înguste, asigurând spaţiu pentru o platformă de 2,2 metri lungime sau pentru cele mai diverse echipamente. Pe scurt: condiţii de lucru excelente, datorate extraordinarei capacităţii de funcţionare permanente, pe tot parcursul anului.

Mic, dar robust

Datorită lăţimii de doar 2,15 m şi înălţimii de 2,7 m, cabina frontală de control se poate deplasa oriunde în interiorul oraşului. Şi va face acest lucru pentru mulţi ani, datorită placajului din oţel galvanizat ce garantează un nivel excepţional de protecţie anti-coroziune în apă, zăpadă sau la temperaturi reduse.

Confort în timpul utilizării

Cabina pe arcuri montată deasupra motorului are toate caracteristicile care fac o zi lungă de muncă mai uşoară: intrare confortabilă dispusă înaintea punţii faţă, cu o portieră ce se deschide în unghi larg, la aproape 90º, spaţiu suficient pentru 3 persoane, coloană de direcţie cu reglare personalizată şi, opţional, sistem de climatizare integrat.

Simplu de utilizat

Toate comenzile şi afişajele cu utilizare intuitivă pentru controlarea autovehiculului şi a echipamentelor sunt grupate după funcţii pe consola centrală, la îndemâna şoferului. De asemenea, este bine de ştiut că dispuneţi de control deplin asupra echipamentelor, prin intermediul unui joystick.

Cutie multifuncţională

Dotare opţională, în spatele cabinei de comandă frontale: o cutie multifuncţională integrată, cu zăvor, cu cinci inserţii detaşabile pentru depozitarea echipamentelor. Astfel, puteţi fi sigur că lopeţile, dispozitivele de mici dimensiuni, lanţurile antiderapante şi alte unelte sunt întotdeauna depozitate la îndemână atunci când aveţi nevoie de ele

Mercedes-Benz România