Unimog U 20

Fiind un autovehicul universal pe care se pot monta echipamente de lucru şi având o masă maximă admisă între 7,5 t şi 9,3 t, Unimog U 20 este perfect pentru necesităţile autorităţilor locale şi municipalităţilor. Acesta costă cam cât un tractor premium pentru lucrări municipale, posedă toate avantajele unui camion cu tracţiune integrală şi rezervele de putere ale unui veritabil Unimog.

Potrivit pentru oraş – potrivit pentru buget

Străzi aglomerate, autoturisme parcate pe marginile drumului, pasaje înguste, toate acestea sunt o joacă de copii pentru agilul Unimog U 20 cu ampatament scurt. Autovehiculul compact pe care se pot monta echipamente de lucru oferă destul spaţiu. De la varianta compactă cu cabină de 3 persoane montată deasupra motorului, ce asigură suficient spaţiu pentru o platformă de mari dimensiuni sau pentru montarea diverselor echipamente, până la un nivel superior de confort în timpul lucrului şi motoare economice şi ecologice.

Acest autovehicul multifuncţional este potrivit şi pentru bugetele reduse, deoarece nu costă mai mult decât un tractor municipal de calitate superioară. În plus, acesta oferă şi beneficiile unui camion cu tracţiune integrală. Prin urmare, nu economisiţi doar la costul autovehiculului, ci şi la preţul lucrărilor de întreţinere.

Mercedes-Benz România