Servicii publice

Lucrări de cosire, deszăpezire, întreţinere şi amenajare, curăţare, transport şi încărcare. Nicăieri nu sunt cerinţele privind îngrijirea şi întreţinerea drumurilor şi a zonelor neasfaltate mai diverse decât în oraşe şi sate. Efectuarea acestor sarcini necesită fie parcuri auto mari şi echipamente numeroase, fie un singur autovehicul specializat încă de la început în efectuarea unui număr mare de sarcini, precum Mercedes-Benz Unimog.

Un nivel sporit de confort în timpul conducerii şi al realizării operaţiunilor faţă de un camion, mai rapid şi cu un consum de combustibil mai redus decât orice tractor şi mai multe posibilităţi de personalizare decât orice autovehicul de serie. Profitaţi zilnic de potenţialul funcţional excepţional. O funcţie dezvoltată special pentru Unimog este direcţia VarioPilot®, care vă permite să mutaţi coloana de direcţie din partea stângă în cea dreaptă a cabinei. Astfel, numeroase lucrări pot fi realizate economic, de către o singură persoană. Înlocuirea echipamentelor şi montarea caroseriilor sunt de asemenea realizate rapid datorită sistemului de înlocuire rapidă al autovehiculului Unimog. Şi, dacă doriţi să fiţi şi mai eficient, datorită conceptului de transportare a echipamentelor extrem de adaptabil, puteţi realiza mai multe operaţiuni simultan, de exemplu, prin intermediul combinaţiei cu trei dispozitive de cosire. Astfel, puteţi reduce costurile şi puteţi utiliza autovehiculul Unimog pe tot parcursul anului.

Disponibil şi pentru orice nu se încadrează în lucrări de rutină: situaţii extrem de periculoase, precum inundaţiile, alunecările de teren sau ninsorile deosebit de abundente. Cu autovehiculul Unimog, capacitatea operaţională este menţinută şi puteţi oferi asistenţă chiar şi în cele mai dificile condiţii. Mercedes-Benz Unimog este un autovehicul de neînlocuit.

Mercedes-Benz România