Stingere incendii în păduri

Pante abrupte, regiuni împădurite sau zone acoperite cu nisip, peste tot în lume există regiuni care nu pot fi traversate cu uşurinţă de autovehiculele obişnuite utilizate de pompieri. Soluţia este la îndemână: Mercedes-Benz Unimog. Datorită dinamismului său fără egal pe teren accidentat, acesta este autovehiculul de patrulă ideal pentru zone predispuse apariţiei incendiilor şi un partener pe teren cu potenţial unic de răspuns iniţial.

În cazul incendiilor de pădure, un lucru este primordial: încrederea în propriul autovehicul. Din acest motiv, siguranţa este extrem de importantă în cazul Unimog, până la cele mai mici detalii tehnice. Iar siguranţa începe cu sistemul de auto-protecţie: pulverizatoare cu atomizare la presiune înaltă, o grilă de protecţie şi un deflector pentru crengi vă ajută să traversaţi flăcările fără riscuri. Protecţia suplimentară din fabrică garantează siguranţa cablurilor acoperite cu un strat rezistent la foc. Toate echipamentele importante sunt prevăzute cu protecţie mecanică şi sunt ridicate, pentru a asigura cea mai bună gardă la sol posibilă pe teren extrem de accidentat.

În plus, Unimog vă oferă opţiuni de echipare practic nelimitate pentru o gamă largă de sarcini. Doar câteva exemple: dacă este prevăzut cu o cabină pentru până la 6 persoane, acesta devine un transportor rapid pentru echipaje. Sau puteţi beneficia de un asistent indispensabil pentru lupta împotriva focului când nu lucraţi de la bordul acestuia. Este perfect pentru stingerea incendiilor din interiorul autovehiculului, datorită trapei de pe acoperişul autovehiculului, testată în situaţii reale. Însă numărul de opţiuni este şi mai mare: rezervoare de spumă şi de apă cu capacitate de până la 6.000 de litri, pompe cu presiune ridicată, medie sau scăzută, tambure pentru furtunuri, compartimente pentru depozitarea lopeţilor, a topoarelor sau a altor unelte şi pulverizatoare de sol pentru stingerea incendiilor ce se manifestă la nivelul solului. Trebuie doar să alegeţi opţiunea adecvată necesităţilor.

Mercedes-Benz România