Industria energetică

Autovehicul pe care se pot monta echipamente profesioniste de lucru, autovehicul puternic de transport, atelier mobil: Mercedes-Benz Unimog este un autovehicul multifuncţional, capabil să acopere întreaga gamă de cerinţe ale unui parc auto eficient din punct de vedere al consumului de energie.

Indiferent dacă exploataţi noi surse de energie, lucraţi în cariere deschise sau vă ocupaţi de lucrările de întreţinere şi service ale unor linii de alimentare extinse, şasiul său unic şi conceptul de transportare a echipamentelor îi permit autovehiculului Unimog să ajungă cu rapiditate şi complet încărcat în acele zone îndepărtate şi greu accesibile care sunt cruciale pentru activităţile zilnice din industria energetică.

În cazul apariţiei unei defecţiuni la linia de alimentare cu energie, Unimog va transporta persoane, echipamente de măsurare, unelte şi materiale direct în zonele unde acestea sunt necesare, fără a trebui să transfere încărcături pe alte autovehicule, permiţând echipajului să stabilească zona de lucru şi să rezolve problema fără a irosi timp preţios. Performanţe mai bune, costuri mai mici: calculul este în avantajul dumneavoastră.

Mercedes-Benz România