Servicii şi întreţinere

Lucrări de întreţinere minime

Funcţionarea cu nivel redus de întreţinere este asigurată încă din primele stadii de dezvoltare la Mercedes-Benz. Noul Unimog necesită lucrări minime de întreţinere, deşi siguranţa funcţională este menţinută permanent la un nivel înalt. Intervalele prelungite de efectuare a lucrărilor de întreţinere (uleiul de motor trebuie înlocuit la fiecare 1.200 de ore de funcţionare şi uleiul de transmisie trebuie înlocuit la fiecare 2.400 de ore) reduc costurile aferente întreţinerii la minimum. Lichidul de frână trebuie înlocuit doar o dată la fiecare doi ani.

Afişajele controlate electronic vă oferă informaţii despre nivelul uleiului, starea pieselor supuse uzurii şi nivelul de colmatare a filtrului, timpul aferent efectuării verificărilor manuale fiind astfel diminuat.

Toate lucrările de întreţinere pot fi realizate de şofer fără să ridice cabina, deoarece toate angrenajele şi componentele importante sunt uşor accesibile. Astfel sunt realizate economii semnificative de timp şi de efort.

Protecţie împotriva coroziunii

Majoritatea componentelor autovehiculului Unimog sunt grunduite catodic prin imersie, pentru ca vopseaua să reziste în cele mai extreme condiţii. Stratul de protecţie din dinitrol al părţii inferioare a caroseriei a fost dezvoltat special pentru operaţiunile realizate în timpul iernii. Acesta sigură protecţie anti-ruginire chiar şi în cele mai dificile condiţii meteorologice. În plus, toate conexiunile electrice sunt protejate individual împotriva umidităţii şi a apei.

Service de calitate Mercedes-Benz

În cazul apariţiei unor defecţiuni, specialiştii de la Centrul de Service Unimog şi vor remedia problema în cel mai scurt timp posibil, asigurând în acelaşi timp standarde de expertiză şi piesele originale Mercedes-Benz.

Sistemul Star Diagnosis pentru identificarea uşoară şi rapidă a defecţiunilor. Ca toate autovehiculele comerciale fabricate de Mercedes-Benz, Unimog poate fi acum verificat prin intermediul sistemului Star Diagnosis. Fiecare componentă electronică instalată în cadrul autovehiculului Unimog poate fi diagnosticată. Testul ghidat prin intermediul meniurilor este realizat prin cuplarea sistemului la un conector central de diagnoză. Aceasta permite identificarea precisă şi eliminarea rapidă a tuturor defecţiunilor. La fiecare efectuare a testului se setează şi funcţionarea motorului cu un consum optim şi emisii adecvate. Toate angrenajele şi componentele importante sunt uşor accesibile, fapt ce minimizează costurile de reparare şi asigură face rapid disponibilitatea autovehiculului.

Piese de schimb

Testele de calitate asigură înalta calitate a pieselor de schimb, cu o garanţie de un an.

Centrul nostru garantează că timpul petrecut de autovehicul în atelierul de service va fi scurt. Iar în cazul în care o piesă de schimb nu este disponibilă, serviciul nostru expres de livrare va aduce piesa de schimb oriunde. În plus, vă oferim şi o gamă largă de accesorii practice pentru autovehiculul Unimog.

Mercedes-Benz România