Dublează utilitatea. Noul Unimog road-railer

Începe prin a manevra sarcini grele pe șine, apoi sare de pe șine și conduce pe drumul unde așteaptă sarcina feroviară. Un singur autovehicul poate face acest lucru - noul Mercedes-Benz Unimog road-railer.

Putere mare de tragere: cu Unimog road-railer aveți o manevră cu drepturi depline la dispoziția dumneavoastră. Acesta este perfect adaptat pentru o capacitate de tracțiune de până la 1000 t, fiind echipat pentru a facilita în mod excepțional operarea și pentru a face condusul mai confortabil. Pentru a-l muta de pe șine aveți nevoie doar de o secțiune de cale încorporată de aproximativ 5 metri lungime.

Ca un operator profesionist de transport echipamente, Unimog road-railer poate fi, de asemenea, utilizat pentru o gamă largă de activități în cadrul infrastructurii de cale ferată. De la tăierea copacilor la curățare și întreținere, la deszăpezirea liniei electrice aeriene. Puteți transforma, de asemenea, Unimog pentru operațiuni de lucru departe de pistă, de ex. un autovehicul de serviciu de iarnă pentru locația dvs.