Aplicaţii road-rail

Pe drum sau pe şine

Începeţi prin manevrarea sarcinilor grele pe şine, apoi părăsiţi şinele şi conduceţi pe şosea până la locul unde vă aşteaptă următoarea sarcină pe şine. Un singur autovehicul poate face acest lucru: road-railerul Mercedes-Benz Unimog.

Putere mare de tracţiune: road-railerul Unimog este un veritabil vehicul de manevră. Acesta este perfect adaptat pentru tractarea unei greutăţi de până la 1.000 t şi este prevăzut cu dotări ce asigură o funcţionare extrem de uşoară şi o conducere confortabilă. Preţul acestuia este cu 60% mai mic faţă de cel al unei locomotive de manevră convenţionale şi, în plus, puteţi realiza economii semnificative la preţul carburantului şi al altor consumabile. În plus, economisiţi bani datorită costurilor reduse ale întreţinerii, service-ului şi ale verificărilor intermediare şi ale reviziilor anuale. Ca urmare a abilităţilor de deplasare atât pe şină cât şi pe şosea ale autovehiculului Unimog, nu economisiţi doar timp, ci şi bani. Pur şi simplu conduceţi autovehiculul Unimog pe şosea până la locul următoarei lucrări, apoi treceţi din nou pe şine cu ajutorul unei plăci turnante hidraulice în doar câteva minute. Singurul lucru de care aveţi nevoie este o secţiune de şină încastrată cu lungimea de 5 metri.

Deoarece este un autovehicul pe care se pot monta echipamente profesioniste de lucru, road-railerul Unimog poate fi utilizat şi pentru numeroase alte sarcini ce trebuie efectuate în jurul infrastructurii şinelor. De la tăierea crengilor prea lungi ale copacilor până la curăţarea şi întreţinerea şinelor, a cablurilor suspendate şi deszăpezirea şinelor. În afara şinelor, puteţi, de asemenea, converti autovehiculul Unimog, într-un autovehicul de deszăpezire pentru unităţile dumneavoastră de producţie.

Contact camioane speciale şi licitaţii:

Şerban Dumitrescu
Mobil: 0725 201 432
Email: serban.dumitrescu@daimler.com

ALTE INFORMAŢII