Contracte de Service Mercedes-Benz.

Fiți în siguranță chiar de la început

Fie că dețineți un singur vehicul comercial sau mai multe vehicule comerciale marca Mercedes-Benz: Contractele noastre de Service Mercedes-Benz vă oferă protecție în cazul unor costuri de revizie neplanificate și al unor reparații neprevăzute. Aceasta înseamnă că puteți efectua o planificare pe termen mai lung și vă puteți axa astfel pe afacerea principală și pe toate solicitările aferente acesteia din urmă.

Configurați-vă singur varianta de Contract de Service - noi vă oferim termene și condiții contractuale excelente, adaptate în mod specific la cerințele dumneavoastră. Contractele noastre de Service Mercedes-Benz vă oferă siguranță atât la nivel personal, cât și la nivel financiar: dumneavoastră trebuie doar să achitați o rată lunară mică, în funcție de modelul de vehicul, de perioada contractuală și în funcție de kilometrajul vehiculului.*

Acest Contract de Service se evidențiază prin faptul că implică anumite costuri reduse și o valoare de retenție diminuată a vehiculului dumneavoastră: fie că îl conduceți de mulți ani de zile, fie că doriți să vindeți respectivul vehicul, vă puteți baza întotdeauna pe calitatea Mercedes-Benz. Acest lucru este posibil deoarece toate operațiile incluse în pachetul nostru de service sunt efectuate în mod exclusiv de către specialiștii din reprezentanțele noastre autorizate, prin folosirea unor Piese de Origine Mercedes-Benz de înaltă calitate.

Întotdeauna în siguranţă cu Contractele de Service Mercedes-Benz.

Contractele de Service Mercedes-Benz furnizează o gamă largă de servicii pentru camionul dumneavoastră. Un pachet perfect adaptat în funcție de cerințele dumneavoastă garantează faptul că vă veți simți în siguranță chiar de la început. Pachetul dumneavoastră vă oferă calitatea confirmată și testată a Mercedes-Benz, la nivel european, fără să achitați ceva în schimb.

Puteți adapta avantajele oferite în funcție de propriile cerințe și vă puteți alcătui propriul pachet de siguranță – varianta Mercedes-Benz Complete provides oferă cel mai complex pachet de servicii integrale.
Camionul dumneavoastră va fi în cea mai bună stare, de la primul kilometru parcurs. Varianta Mercedes-Benz Complete vă oferă următoarele servicii:

  • garanție extinsă, aplicabilă sistemului de tracțiune și multor altor componente
  • toate operațiile de revizie sunt efectuate în conformitate cu specificațiile producătorului
  • toate reparațiile includ piesele de uzură

* În conformitate cu Condițiile Contractuale aferente Service-ului Mercedes-Benz.