MercedesServiceCard

...MercedesServiceCard vă duce mai departe!

Delicatese din Franţa, celule solare din Germania, piese de maşini din Polonia. Cine petrece mult timp pe drum cu camionul sau cu transporterul său prin Europa, are nevoie de un produs pe care să îl poată folosi chiar şi în cazuri extreme de asistenţă rapidă şi fără birocraţie. De aceea, Mercedes-Benz vine în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastră cu noul MercedesServiceCard, care vă oferă:

  • Decontare centralizată a costurilor în atelierele Mercedes-Benz pentru derularea reparaţiilor, întreţinerii sau pentru procurarea de piese,
  • Facturare netă cu termene de plată atractive pentru serviciile prestate în străinătate, o posibilitate de a majora lichidităţile companiei dumneavostră.

Prin MercedesServiceCard am îmbunătăţit şi mai mult serviciul pentru cazuri de pană în Europa şi în Turcia. Astfel, pentru derularea cazurilor de pană prin intermediul Mercedes-Benz Service24h, se evidenţiază următoarele beneficii pentru dumneavoastră:

  • Identificare imediată de către centrala proprie Mercedes-Benz pentru servicii de urgenţă sau de către dealerul Mercedes-Benz. 24 ore/365 zile pe an.
  • Garanţie de plată imediată. Se elimină astfel timpul de aşteptare suplimentar,
  • Cea mai mare reţea de service din Europa,
  • Fără sume forfetare de intervenţie,
  • Fără adaosuri de service,
  • Fără taxe de card,
  • În cazul unei deteriorări de anvelopă, retransmitere automată la ContiBreakdownService pentru autocamioane. În 24 de ţări şi cu preţuri fixe garantate,
  • Remorci/Semiremorci cu axe Mercedes-Benz.

La cerere există MercedesServiceCard cu servicii Full Service UTA, prin intermediul căruia mai puteţi beneficia de următoarele servicii:
DieselService
Alimentare indiferent de marcă pe tot teritoriul Europei. Serviciile DieselService vă facilitează alimentarea vehiculelor dumneavoastră cu carburanţi şi lubrifianţi când acestea sunt în cursă. Astfel, şoferii dumneavoastră au la dispoziţie o reţea extinsă de staţii cu aptitudini speciale pentru camioane. Fireşte că în aceste staţii puteţi procura prin intermediul cardului şi Bio-Diesel sau AdBlue.
ServicePeiaj
Plata taxelor de peiaj pe aproximativ toate autostrăzile cu taxă din ţările europene. În anumite ţări sunt de asemenea posibile reduceri atractive.

Pentru a beneficia de MercedesServiceCard este necesar să completaţi un formular ce poate fi descărcat făcând clic pe link-ul din partea stângă. Formularul poate fi trimis prin poştă pe adresa: Oraș Voluntari, Șoseaua București Nord Nr. 15-23, Clădirea Henley, et. 3-5, Swan Office & Technology Park, Județul Ilfov , în atenţia Leonard Sebastian Comandaşu sau pe email la adresa: leonard.comandasu@daimler.com sau pe fax la numărul: +40 21 2004 590.