Revista InfoMagazin

Revista After-Sales Mercedes-Benz România

InfoMagazin

Dragi cititori, clienţi şi prieteni ai mărcii Mercedes-Benz,


Bine v-am regăsit în Noul An cu cel de-al doilea număr al revistei noastre InfoMagazin, After-Sales Mercedes-Benz România.

Continuăm să vă prezentăm şi în acest an informaţii utile despre autovehiculele comerciale şi serviciile postvânzare oferite de către Mercedes-Benz.

Acum, noul aparat de diagnoză Star Diagnosis 4, cu interfaţa multibrand, este disponibil atât pentru Centrele Autorizate Mercedes-Benz, cât şi pentru ateliere independente. Aflaţi mai multe despre serviciile de mobilitate Mobilo şi Garanţia
Extinsă Mercedes-Benz.

Noul Actros este disponibil acum în România. Citiţi despre noutăţile tehnologice din echiparea noului camion şi descoperiţi accesoriile disponibile pentru îmbunătăţirea confortului şoferilor.

Minimizarea timpilor de staţionare a autovehiculelor în ateliere este esenţială în desfăşurarea unei afaceri profitabile. În acest sens, Mercedes-Benz vă pune la dispoziţie serviciul de Telediagnoza şi optimizarea managementului dumneavoastră de flotă prin sistemul Fleetboard. În ceea ce priveşte piesele de schimb şi reparaţiile, puteţi conta pe calitate la preţuri avantajoase.

Pentru a avea succes într-un mediu de afaceri competitiv sunt necesare parteneriate de încredere. De aceea, dorim să vă susţinem în continuare şi în 2012.


De peste 125 de ani la dispoziţia dumneavoastră.

Philipp Hagenburger, After-Sales Manager Mercedes-Benz România


Vă rugăm să faceţi clic pe link-urile din partea stângă pentru a citi revista în format pdf.