FleetBoard

Economia este o chestiune care ţine de tehnologie, iar Fleetboard oferă tehnologie

Pentru a vă putea diferenţia de concurenţa tot mai acerbă, FleetBoard vă ajută să folosiţi cât mai eficient flota de vehicule. Daimler FleetBoard este partenerul pe care vă puteţi baza indiferent dacă este vorba de automatizarea proceselor de transport, reducerea costurilor de combustibil, întreţinerea şi reducerea emisiilor de CO2 sau de stabilirea timpilor de lucru ai şoferilor. Acest lucru este valabil pentru flotele de camioane şi vehicule comerciale uşoare din toate domeniile, indiferent de mărimea flotei.

Vă oferim pachete de servicii cu diferite domenii de aplicabilitate: Managementul vehiculelor, managementul transportului şi managementul timpului. Toate pachetele conţin aplicaţia Mapping pentru vizualizarea vehiculelor pe harta digitală internaţională şi serviciile web pentru integrarea software-ului propriu. Toate serviciile sunt furnizate în 10 limbi şi pot fi folosite în toată Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Sud, Brazilia şi multe alte locaţii din întreaga lume. În abonamentul lunar este inclus un volum nelimitat de transfer de date (abonament cu tarif fix). Opţional pot fi comandate servicii suplimentare, ca de ex. managementul datelor de păstrare la rece şi rapoartele FleetBoard . Pentru a accesa cele mai recente informaţii puteţi trimite în orice moment o solicitare manuală de date.

FleetBoard TiiRec. Inima aplicaţiei de management al vehiculelor

FleetBoard TiiRec este terminalul pentru utilizarea serviciilor telematice FleetBoard managementul vehiculelor şi Managementul timpului. Terminalul se foloseşte la transmiterea datelor tehnice pentru fiecare vehicul cu interfaţă. Identificare şoferilor rezultă prin introducerea cardului de şofer FleetBoard sau introducerea cardului şofer în tahograful digital. FleetBoard TiiRec este legat prin fiecare interfaţă la tahograf şi facilitează descărcarea automată a datelor din memoria de masă. Astfel cardul societăţii rămâne în societate.

DispoPilot este hardware-ul flexibil pentru aplicaţia Managementul transporturilor şi este disponibil în două variante:

Aparatul portabil robust DispoPilot.mobile sprijină comunicarea între şofer şi centrală. Aparatul poate fi manevrat manual şi uşor de către şofer şi poate fi integrat în lanţul logistic de către dispeceri. Aceştia îşi planifică comenzile direct la PC, configurează trasee optime şi le trimit şoferilor dumneavoastră cu toate datele suplimentare, printr-o apăsare de tastă la DispoPilots. Mesajele de stare pot configurate flexibil şi individual în funcţie de cerinţa de transport şi ajută şoferilor să colecteze informaţii referitoare la comenzi, trasee sau coletaj. Aparatul ajută la simplificarea proceselor de comandă şi păstrarea la un nivel cât mai scăzut posibil a eforturilor de coordonare.

El DispoPilot.guide este un aparat cu un touchscreen mare de 7 ţoli, cu afişaj color şi o mai bună vizibilitate. Terminalul se oferă ca o soluţie standard pentru aplicaţia profesională Managementul transporturilor FleetBoard . DispoPilot.guide dispune în principiu de aceleaşi funcţionalităţi ca şi DispoPilot.mobile. Puterea sa constă în afişajul color integrat fix în vehicul şi omologat pentru autovehicule. Aparatul este o alternativă pentru navigaţie, managementul comenzilor şi devine astfel soluţia adecvată de exemplu pentru cursele de mărfuri coletate, circulaţia cisternelor, a vehiculelor pentru materiale vrac sau circulaţia pe şantiere.

DispoPilot.guide oferă:

  • Navigaţia pentru camioane inclusă
  • Procese de comandă şi structuri de date pre-configurate
  • Suprafeţe de utilizare cu o ergonomie îmbunătăţită
  • Dispecerizare dinamică a comenzilor: Se pot prelua comenzi noi rapid şi fără probleme într-o rută deja existentă sau se poate modifica ordinea comenzilor dintr-o rută.

ALTE INFORMAŢII