Noul Actros

Intră într-o nouă dimensiune

Perfect adaptat pentru a face faţă provocărilor viitorului - şi, bineînţeles, cerinţelor dumneavoastră

De la şorţul faţă şi grila radiatorului până la acoperiş: designul exterior remarcabil, cu un stil specific autovehiculelor de transport pe distanţe lungi, contribuie la conturarea unei dimensiuni inedite în ceea ce priveşte aspectul noului Actros, reflectând în acelaşi timp forţa detaliilor interioare, pentru a crea un efect impresionant. Un exemplu elocvent în acest sens este ambianţa relaxantă şi primitoare şi distincţia clară dintre spaţiul de lucru şi zona de recreere. Datorită variantelor sale de cabine specifice fiecărui tip de aplicaţie, noul Actros oferă noi dimensiuni în ceea ce priveşte spaţiul de lucru, relaxare şi odihnă nemaiîntâlnite până în prezent în sectorul de transport pe distanţe lungi: toate cabinele cu o lăţime de 2,5 m sunt disponibile standard cu o podea plană, aceasta intrând în dotarea opţională a cabinelor cu o lăţime de 2,3 m. Spaţiul dintre scaune este de 2,13 m, asigurând mai mult loc şi un spaţiu mai mare de depozitare în comparaţie cu modelul anterior.

Mai eficient ca niciodată

Pentru un nivel de eficienţă care să eclipseze absolut tot ceea ce a fost lansat până în prezent, am echipat noul Actros cu numeroase inovaţii pentru reducerea consumului de carburant şi motoare extrem de economice: consum de carburant cu 6% mai mic în cazul motorizărilor care respectă prevederile standardului Euro 5. Pe lângă standardele Euro 5 şi EEV, noul Actros este unul dintre primele autovehicule echipate cu motoare concepute astfel încât să îndeplinească deja cerinţele standardului Euro 6, având un consum de carburant cu până la 3% mai mic în comparaţie cu modelul anterior echipat cu motoare Euro 5. Beneficiind de costuri totale extrem de reduse, noul Actros este prevăzut cu tehnologii inovatoare şi servicii concepute special pentru nevoile dumneavoastră. Gama de servicii se întinde de la sistemele telematice FleetBoard şi CharterWay Service Complete şi până la soluţii atractive de leasing, finanţare şi asigurare, precum şi cursuri de instruire a şoferilor care promovează un stil de conducere menit să reducă consumul de carburant. Toate aceste măsuri determină reducerea costurilor şi creşterea profitului.

Mai dinamic ca niciodată

Pentru o experienţă unică de conducere, am inclus în dotarea noului Actros un nou ghidaj al punţii spate inovator, un sistem de direcţie de înaltă precizie şi un cadru mai lat şi mai compact. Motoarele se caracterizează printr-un răspuns extrem de rapid şi sunt disponibile în patru variante de putere, de la 310 kW la 375 kW. În combinaţie cu transmisia automată Mercedes Powershift 3 inclusă în dotarea standard şi cu modurile de conducere suplimentare, acestea oferă o plăcere unică în timpul conducerii, sporind în acelaşi timp nivelul de rentabilitate. În plus, noul Actros prezintă şi alte avantaje la drum, precum cadrul perfect adaptat pentru o montare îmbunătăţită a caroseriei şi o gamă extinsă de ampatamente. Un rezervor cu o capacitate de 1300 de litri în cazul unei semiremorci şi combinaţii flexibile de rezervoarele individuale răspund cerinţelor aferente oricărui tip de utilizare. Pe scurt: noul Actros se adaptează perfect cerinţelor dumneavoastră şi este adecvat pentru aproape orice tip de utilizare în transportul pe distanţe lungi.

ALTE INFORMAŢII