Actros pentru distanţe lungi.

Bine aţi venit într-o nouă dimensiune.

Facem totul. Pentru costuri totale deosebit de scăzute.

De la început și pentru întreaga perioadă de utilizare. Datorită tehnologiei inovatoare, economice, costurilor avantajoase de reparație și de întreținere, valorilor reziduale ridicate și condițiilor atractive de leasing și finanțare, care contribuie la eficiența autovehiculelor.

Atingerea costurilor de exploatare reduse cu accent asupra consumului redus reprezintă primul pilon al RoadEfficiency și o promisiune îndeplinită deja în trecut. De exemplu, în calitate de primul producător care a introdus motoarele economice Euro VI sau Predictive Powertrain Control1), un sistem care poate asigura o reducere a consumului de carburant de până la 5 %. Pe scurt: tehnologie inovatoare cu ajutorul căreia stabilim mereu noi standarde.

 

Facem totul. Pentru un nivel deosebit de ridicat de siguranță.

Sosire în siguranță – datorită sistemelor de asistență și de siguranță, care ușurează în mod activ sarcinile șoferului, protejează autovehiculul și încărcătura și contribuie la un nivel mai ridicat de rentabilitate. Cu fiecare călătorie.

Siguranță sporită. Aceasta este cel de-al doilea pilon al RoadEfficiency: camioanele sigure nu reprezintă doar o mare evoluţie pentru participanţii la trafic. Acestea sunt și mai eficiente. Deoarece sunt implicate mai rar în accidente. De aceea, toată experiența noastră de peste 45 de ani se concentrează asupra dezvoltării sistemelor inovatoare de siguranță. Printre acestea se numără, pe lângă introducerea ABS și ASR, sistemul electronic de frânare, asistentul pentru menținerea benzii, asistentul pentru menținerea stabilității și asistentul activ la frânare. Cu ajutorul asistentului activ la frânare îmbunătățit, precum și al noului asistent pentru viraje, ne continuăm munca de pionierat și aducem pe șosea două sisteme de siguranță care sprijină suplimentar șoferul în cazul pericolului de coliziuni, chiar și în cazul coliziunilor cu persoane – așadar, cele mai bune condiții pentru a ajunge la destinație mai sigur și mai eficient.
Nu doar pe autostradă, ci și în mediul urban.

 

Facem totul. Pentru un nivel deosebit de ridicat de utilizare a autovehiculului.

Prin interconectarea inteligentă dintre autovehicul, service-ul Mercedes-Benz și compania dumneavoastră de transport, Mercedes-Benz Uptime poate reduce semnificativ timpii de nefuncționare neplanificați. Dacă este necesar, Mercedes-Benz Service24h și rețeaua noastră cuprinzătoare de service-uri vor avea grijă ca autovehiculul dumneavoastră să poată continua cursa cât mai rapid.

Inovația uimitoare în materie de service maximizează disponibilitatea și capacitatea de planificare a autovehiculelor dumneavoastră și poate contribui la un nivel și mai ridicat de eficiență. Prin monitorizarea constantă a datelor autovehiculului în timp real, se realizează identificarea din timp a necesarului de întreținere și de reparație.

Echipa de service Mercedes-Benz vă informează în timp util, vă pune la dispoziție recomandări concrete de acționare și vă sprijină cu o soluție optimă pentru reparații. Astfel, defecțiunile, perioadele de inactivitate provocate de defecte și reparațiile neplanificate pot fi evitate, iar programările în service făcute conform planificării pot fi optimizate. Pe scurt: Mercedes-Benz Uptime vă garantează că veți putea executa comenzile de transport cu mai multă siguranță și mai eficient ca niciodată.

Pentru toate operațiunile de service vă stau la dispoziție aproximativ 1.800 de centre de service Mercedes-Benz în toată Europa. În plus, angajații noștri calificați și logistica deosebit de eficientă a pieselor asigură timpi reduși pentru reparații și vă garantează că autovehiculul dumneavoastră Actros revine pe șosea cât mai rapid.