O nouă dimensiune a eficienţei

Consum redus de carburant şi rentabilitate sporită. Chiar din prima zi.

"În faza de dezvoltare a noului Actros am luat în discuţie toate aspectele. Am obţinut, astfel, o reducere semnificativă a consumului de carburant prin utilizarea motoarelor din gama BlueEFFICIENCY Power. O altă consecinţă notabilă sunt costurile totale extrem de scăzute obţinute prin furnizarea unor servicii complementare special concepute pentru noul Actros, precum sistemul telematic FleetBoard® de la Mercedes-Benz, inclus în dotarea standard a camionului.

Cu un consum de carburant redus cu până la 6% faţă de modelul anterior, noile motoare Euro 5 cu cilindri în linie eclipsează tot ce a fost dezvoltat până acum în materie de motorizări. Motoarele Euro 6 sunt deja disponibile opţional, stabilind noi standarde în domeniu - cu un consum de carburant redus cu până la 3% faţă de motoarele Euro 5. Prin interacţiunea dintre aceste motoare noi cu un consum redus de carburant şi o serie de soluţii inovatoare, noul Actros impune noi standarde în materie de rentabilitate. De exemplu, consumatorii auxiliari permit reducerea semnificativă a consumului de carburant, la fel ca şi transmisia automată optimizată Mercedes PowerShift 3, inclusă în dotarea standard şi, bineînţeles, elementele aerodinamice sofisticate."

O soluţie profitabilă per ansamblu

Pentru a exploata la maxim potenţialul tehnologic al noului Actros, am considerat că este foarte importantă o mai bună interconectare între camioane şi servicii: sub denumirea de „Efficiency Tool” sunt reunite diferitele servicii concepute special pentru noul Actros, care au rolul de a reduce costurilor totale şi, în consecinţă, de a oferi o soluţie profitabilă per ansamblu. Putem oferi ca exemplu utilizarea unor soluţii telematice de ultimă generaţie, incluse în dotarea standard, un contract de service extins, termeni şi condiţii favorabile pentru leasing şi finanţare care garantează obţinerea unor valori de revânzare ridicate, plus măsuri de instruire în materie de reducere a consumului de carburant. Acestea au ca efect scăderea costurilor totale şi creşterea profitului pentru afacerea dumneavoastră - chiar din prima zi.