O nouă dimensiune a eficienţei.

Consum redus al combustibilului și un profit mai mare. Chiar din prima zi.

Cu Actros vă stă la dispoziție un autovehicul care folosește carburantul în mod deosebit de eficient. Și, prin interacțiunea dintre tehnologia pentru autovehicule și servicii, cum ar fi cursurile noastre de instruire a șoferilor, sunt posibile reduceri semnificative ale costurilor cu carburantul. Deoarece un camion bun devine și mai bun datorită șoferului.

Nivelurile de putere ale motoarelor. Motoarele Euro VI economice sunt disponibile în patru clase de cilindree de la 7,7 l până la 15,6 l și într-un număr total de 18 niveluri de putere, de la 175 kW (238 CP) până la 460 kW (625 CP).
Tehnologie cu consum redus de carburant. Cu ajutorul motoarelor OM 470 și OM 471 îmbunătățite, vă stau la dispoziție două motoare suplimentare, economice cu 5 niveluri de putere. La consum redus contribuie și transmisia optimizată cu 12 trepte de viteză, strategia îmbunătățită de schimbare a treptelor de viteză și Predictive Powertrain Control). Consumatori auxiliari noi, inteligenți și aerodinamica rafinată se ocupă de restul. Per total, în combinație cu propulsia optimizată și consumatorii auxiliari, noile motoare OM 470 și OM 471 au un consum de carburant cu până la 6 % mai mic.

 

O soluție generală extrem de rentabilă.

Pentru ca dumneavoastră să puteți exploata și mai bine potențialul tehnic al modelului Actros, noi punem un accent deosebit pe interacțiunea dintre camioane și servicii: în acest mod, ne bazăm pe diversele servicii care au fost special concepute pentru Actros, scopul acestora fiind obținerea unor costuri generale extrem de mici și, implicit, a unei soluții rentabile la nivel de ansamblu. Exemplele în acest sens includ utilizarea unor soluții de ultimă generație a sistemelor telematice, ca echipare standard, un contract de service complex, termene și condiții convenabile pentru leasing și finanțare, cu o valoare de revânzare garantată ridicată, plus campanii de training menite să contribuie la reducerea consumului. Concret spus, acest lucru se adaugă la costurile generale reduse și la un grad mare de rentabilitate pentru dumneavoastră. Încă din prima zi.