Dinamică la conducere impresionantă

Deplasați-vă suveran și relaxat

Configurațiile sistemului de propulsie adaptate perfect reciproc, generarea spontană a puterii, stabilitatea ridicată la conducere și direcția precisă – toate acestea ușurează vizibil sarcinile șoferului și îi transmit un sentiment unic la conducere. Pe scurt: cu greu puteți găsi un alt camion care să se conducă atât de suveran și de relaxant precum Actros.

Dinamica la conducere

Actros iese în evidență datorită dinamicii excelente la conducere: Pentru acest lucru, toate componentele sistemului de propulsie, ale trenului de rulare și ale suspensiei colaborează perfect. Astfel, reacțiile rapide ale motoarelor în linie puternice și strategia de schimbare a treptelor de viteză perfect adaptată a transmisiei automate Mercedes PowerShift 3 asigură o plecare de pe loc rapidă și confortabilă. În plus, puterea generată de motor în combinație cu puntea spate hipoidă garantează transmiterea deosebit de eficientă a puterii pe șosea. Pentru cel mai ridicat nivel de orientare către aplicații, consum redus și un grad și mai mare de rentabilitate.

Și în ceea ce privește confortul la conducere se aplică următorul concept: totul este perfect adaptat reciproc. De la direcția precisă, cadru, suspensia pneumatică cu 4 burdufuri până la configurația inovatoare a punții spate.

Per total: confort extraordinar la conducere și un sentiment deosebit de suveran și de relaxant la conducere. De la punctul de plecare până la destinație.

Configurație inovatoare a punții spate. Configurația inovatoare a punții spate asigură un nivel ridicat de stabilitate transversală, mișcări de ruliu reduse și un
comportament direcțional foarte bun.