O nouă dimensiune a manevrabilităţii dinamice

Manevrabilitate revoluţionară a autovehiculului

"Configuraţii perfect coordonate ale trenului de rulare, furnizare imediată a puterii motorului, stabilitate sporită la rulare, caracteristici îmbunătăţite ale sistemului de direcţie şi numeroase sisteme de siguranţă/asistenţă a şoferului, toate acestea reduc din sarcinile şoferului şi asigură o experienţă unică în timpul conducerii.

Noul Actros se caracterizează printr-o dinamică de conducere excelentă, asigurând un nivel optim de confort şi aderenţă, o manevrabilitate şi un controlul excelente. Mai multe componente ale transmisiei, şasiului şi suspensiei au fost reproiectate şi îmbunătăţite considerabil. De exemplu, răspunsul optimizat al noilor motoare cu cilindri în linie şi cuplu ridicat şi strategia perfect coordonată de schimbare a treptelor de viteză în cazul transmisiei automate standard asigură o pornire mai rapidă şi mai confortabilă în comparaţie cu modelele anterioare. Puntea spate hipoidă a fost, de asemenea, îmbunătăţită şi optimizată. Acest lucru permite transferul mai eficient al puterii motorului către roţi şi se reflectă într-o mai bună adaptare la tipul de utilizare a camionului, un consum redus de carburant şi o eficienţă îmbunătăţită."

Confort optim în timpul călătoriei: coordonarea perfectă a tuturor elementelor

"Un sistem de direcţie nou, un cadru mai lat şi mai rigid, suspensie pneumatică cu 4 burdufuri şi ghidajul inovator al punţii spate asigură caracteristici mai bune de reglare automată a direcţiei şi o stabilitate transversală mai mare. Sistemul electronic de frânare şi sistemul de control al stabilităţii, cu eficienţă dovedită în practică, incluse în dotarea standard, asigură un nivel sporit de siguranţă. Puteţi opta pentru o gamă extinsă de sisteme de siguranţă şi de asistenţă, ce include sistemul activ de asistenţă la frânare Active Brake Assist 2 şi sistemul de control al proximităţii, cu funcţia start-stop, pentru a reduce sarcinile şoferului în situaţii stresante.
Siguranţa pasivă este îmbunătăţită prin intermediul farurilor opţionale bi-xenon, al funcţiei de iluminare în viraje, luminilor diurne şi luminilor spate cu tehnologie LED. Pentru şofer, acest lucru înseamnă un confort maxim, precum şi o experienţă sigură a conducerii – de la punctul de pornire şi până la destinaţie."