Noua dimensiune a confortului

Calităţi remarcabile - până la cel mai mic detaliu

Noul Actros stabileşte noi standarde în materie de libertate de mişcare, senzaţia de spaţiu deschis şi atmosferă, fără a pierde din vedere activitatea zilnică a şoferului. Un spaţiu de lucru modern, o zonă de relaxare atractivă şi, în acelaşi timp, o „cameră” pentru un somn odihnitor - cabinele reproiectate ale noului Actros se ridică la nivelul acestor standarde din toate punctele de vedere. Aceste avantaje sunt întrunite cu precădere în cadrul variantei GigaSpace. Cabina oferă o modalitate captivantă de a experimenta noua dimensiune a transportului pe distanţe lungi, de exemplu prin spaţiul liber impresionant* de 2,13 m şi raport optim dintre spaţiul de depozitare şi libertatea de mişcare. De asemenea, noul Actros este un punct de referinţă în materie de lăţime a cabinelor, variantele cu o lăţime de 2,3 m fiind disponibile opţional cu o podea plană. Compartimentele de depozitare în cazul cabinelor cu o lăţime de 2,5 m sunt amplasate înapoi pe partea pasagerului din dreapta pentru a furniza un spaţiu generos deasupra parbrizului.

O nouă dimensiune a confortului în timpul lucrului, relaxării şi perioadelor de odihnă

O ergonomie îmbunătăţită asigurată de soluţii practice a constituit punctul de plecare pentru crearea noului spaţiu de lucru - iar ceea ce pare atât de simplu şi oferă o plăcere unică în timpul condusului este de fapt rezultatul unui număr mare de componente perfect îmbinate - din punct de vedere ergonomic şi funcţional. Printre acestea se numără un nou post de conducere orientat către şofer, scaunele reproiectate, noul volan multifuncţional şi compartimentele de depozitare amplasate la îndemâna şoferului. Pe scurt: toate elementele pot fi acţionate în mod intuitiv şi sunt special adaptate fluxurilor de lucru din cadrul transportului pe distanţe lungi.

Factorii cheie ce asigură o ambianţă plăcută în interiorul noului Actros sunt: designul interior primitor şi culorile atractive, elementele stilistice distincte şi materialele de calitate superioară uşor de curăţat. Există o demarcaţie clară între spaţiul de lucru şi zona de locuit. Spaţiul de locuit atent proiectat şi, în special, noul concept SoloStar oferă o relaxare maximă în timpul pauzelor. Cu noile paturi puteţi avea garanţia unui somn odihnitor. Numeroasele detalii practice şi concepte opţionale pentru interior sporesc buna dispoziţie a şoferului şi conferă cabinei un stil aparte.

* Spaţiul dintre scaune