Variante cabine

Pentru că nu credem în compromisuri: cabine adaptate în funcţie de tipul de utilizare

Datorită dimensiunilor mai mari decât cele ale modelului anterior (lăţimea de 2500 mm şi 2300 mm şi lungimea de 2300 mm), noul Actros cu cabină GigaSpace, BigSpace, StreamSpace şi ClassicSpace îndeplineşte efectiv toate cerinţele în materie de spaţiu, echipare şi confort.

Adaptabilitate mai mare şi confort suplimentar

"Cu cele patru variante de design al plafonului, două variante de lăţime şi diferite înălţimi, cele şapte variante de cabină ale noului Actros oferă condiţiile ideale pentru ca şoferii să poată lucra cu plăcere şi să obţină performanţe ridicate în activităţile de transport pe distanţe lungi. Cabina StreamSpace, cu o lăţime de 2300 mm, are un design adecvat utilizării pentru un şofer, în cadrul transportului naţional pe distanţe lungi. Opţional, aceasta este disponibilă cu o podea complet plană, care îi conferă o înălţime* de 1,97 m. Având un volum mai mare cu peste 100 de litri şi un spaţiu de depozitare mai mare cu 70 de litri decât modelul anterior, cabina oferă cel mai bun raport între caracteristicile aerodinamice şi confortul în timpul activităţilor de transport naţional pe distanţe lungi.

Cabina StreamSpace este disponibilă, de asemenea, în varianta cu lăţimea de 2500 mm şi cu podea plană – asigurând o mai mare libertate de mişcare şi mai mult spaţiu de depozitare, pentru profilurile de utilizare specifice transportului internaţional pe distanţe lungi. Indiferent de variantă, cabina StreamSpace poate asigura o reducere considerabilă a consumului de carburant, datorită rezistenţei sale scăzute la înaintare."

ClassicSpace, BigSpace şi GigaSpace

"Cabina ClassicSpace este destinată transportului regional pe distanţe lungi, are o lăţime de 2300 mm şi o înălţime de 170 mm a tunelului transmisiei. Opţional, aceasta este disponibilă şi în varianta cu podea plană.

Cabina BigSpace cu podea plană, o înălţime* de 1,99 m şi o lăţime de 2500 mm este perfect adaptată pentru rutele internaţionale. Caracteristicile specifice ale acesteia sunt marea libertate de mişcare şi spaţiul pentru depozitare din abundenţă, ceea ce, transpus în cifre, înseamnă un volum interior de 5700 de litri şi un spaţiu de depozitare de 890 de litri.

Doar cabina GigaSpace oferă mai mult spaţiu şi un nivel mai mare de confort. Aceasta a fost creată pentru transportul internaţional pe distanţe lungi şi oferă dimensiuni optime ale spaţiului pentru depozitare, pentru a satisface cerinţele unei echipe de doi şoferi. Având un volum mai mare cu 920 de litri, un spaţiu de depozitare mai mare cu 50 de litri şi o înălţime* de 2,13 m, aceasta, pe lângă faptul că este mult mai spaţioasă decât cabina Actros Megaspace, asigură, de asemenea, mult spaţiu suplimentar pentru obiectele care nu trebuie să lipsească de la bord în timpul călătoriilor. Pentru cabinele noului Actros este disponibilă o gamă largă de echipamente opţionale, care conferă o notă personală şi sporesc nivelul de confort în spaţiul de lucru/locuit.

* Între scaune"