Inovatorul vehicul pentru distribuţie pe distanţe scurte

Şoferii care transportă bunuri pe distanţe scurte, în interiorul orașelor, știu la ce să se aștepte: drumuri, curbe și spațiu de manevră înguste. Adăugați ambuteiajele din trafic în timpul zilei, care, în afara numărului mare de mașini, includ și bicicliștii și pietonii, ceea ce implică un grad mare de atenție/concentrare din partea șoferului – o responsabilitate uriașă, îndeosebi atunci când acesta este presat de factorul timp.

Deoarece șoferii fac numeroase opriri pe traseul zilnic, ei trebuie să se confrunte cu urcări și coborâri repetate din vehicul. Și, nu în cele din urmă, reglementările tot mai stricte au devenit o provocare din ce în ce mai mare: limitările/restricțiile privind accesul vehiculelor diesel, condițiile privind monitorizarea nivelului de zgomote sau măsurile menite să descongestioneze traficul. Și încă nu e tot. Situația se înrăutățește pe zi ce trece.

Mercedes-Benz Econic este pregătit în cel mai bun mod pentru a face față provocărilor impuse de activitatea de distribuție pe distanțe scurte. Conceptul cu plafon jos, pentru intrarea și coborârea rapidă și sigură în și din vehicul, geamurile panoramice, pentru o vizibilitate excelentă, ușa rabatabilă acționată pneumatic și echipată cu geam complet pentru partea laterală, ce nu vine în contact cu traficul, cât și o multitudine de sisteme de siguranță cu caracter inovator, transformă Econic într-un vehicul extrem de eficient și de sigur.

ALTE INFORMAŢII:

  • Econic