La bord pentru fiecare drum: eficienţă suplimentară

Noul Atego introduce o serie de măsuri tehnice proiectate pentru a face operaţiunile de distribuţie deosebit de economice în viitor. Acest lucru înseamnă un consum redus de carburant. Şi costuri totale de exploatare mici – de-a lungul întregii durate de viaţă a autovehiculului.

Pentru ca operaţiunile dumneavoastră de transport în industria materialelor de construcţii să fie şi mai economice şi profitabile, noul Atego a fost proiectat punând accentul pe economie.

Motoarele sale noi, ce respectă deja standardul de emisii Euro VI, ce va fi introdus în 2014, reprezintă un exemplu relevant. Aceste motoare cu 4 şi 6 cilindri în linie, extrem de eficiente, îmbină consumul redus de carburant şi fiabilitatea ridicată. Alte caracteristici ce contribuie la consumul redus de carburant sunt consumatorii auxiliari eficienţi, transmisia automată opţională Mercedes PowerShift 3 şi configuraţiile optimizate ale trenului de rulare. În plus, funcţia FleetBoard® EcoSupport standard este integrată în panoul de instrumente pentru a susţine şoferul în menţinerea unui stil de conducere eficient din punctul de vedere al consumului de carburant. Intervalele de întreţinere mai lungi, durata de viaţă extinsă a multor componente şi designul modelului Atego, ce facilitează lucrările de reparaţii şi întreţinere, contribuie la menţinerea cheltuielilor de exploatare la un nivel scăzut.

O altă caracteristică a noului Atego ce contribuie la reducerea costurilor chiar de la început este capacitatea sporită de montare a caroseriilor. Sistemul electronic de frânare cu ABS, sistemul de antiderapare la accelerare şi sistemul de staţionare în pantă, dotări standard, asigură un nivel ridicat de eficienţă şi în timpul frânării.

Pe lângă aceste dotări standard, serviciile opţionale menite să sporească eficienţa, precum FleetBoard®, contribuie la atingerea unui nivel ridicat de eficienţă economică în cadrul operaţiunilor de distribuţie. După cum puteţi vedea, depunem toate eforturile posibile pentru a ne asigura că noul Atego vă oferă eficienţa sporită vitală pentru dumneavoastră în acest moment şi că acest lucru nu se va schimba nici în viitor.