Construit special – pentru operațiile de distribuție ușoară

Spațiu de lucru mai ergonomic pentru șofer, oferind un confort optim. Veți fi, de asemenea, încântat de motoarele Euro VI care îi oferă noului Atego o manevrabilitate ușoară.

Noul Atego reprezintă o nouă generație de camioane care oferă o gamă mare de caracteristici - toate create special pentru a ușura munca în operațiile de distribuție.

Cabină, dotări

Pe lângă faptul că îi asigură modelului Atego un aspect frapant şi unic, noul design al cabinelor prezintă atuuri şi la interior. Pentru ca Atego să poată fi personalizat ţinând cont de tipul special de activitate pentru care va fi utilizat, acesta este disponibil cu trei variante diferite de post de conducere, ce oferă un confort de conducere, calitate şi ergonomie ridicate, împreună cu noul panou de instrumente, noul volan multifuncţional şi scaunele confortabile. Toate comenzile şi spaţiile de depozitare sunt amplasate astfel încât să asigure un confort maxim şi să faciliteze manevrarea uşoară în interiorul autovehiculului

Motoare, transmisii

Numeroasele puncte forte operaţionale noi ale modelului Atego devin evidente de îndată ce autovehiculul este pus în mişcare. Caracteristicile principale includ noul sistem de direcţie, ghidajul pentru puntea spate recent dezvoltat, transmisia automată opţională Mercedes PowerShift 3 şi motoarele cu 4 şi 6 cilindri în linie, cu putere şi eficienţă sporite.

Confort în timpul conducerii, posibilitate de montare a caroseriilor.

Ţinând cont de faptul că operaţiunile din industria materialelor de construcţii necesită autovehicule adaptate multor tipuri de aplicaţii, noul Atego asigură şi o capacitate ridicată de montare a caroseriilor ce permite satisfacerea tuturor nevoilor. De la o gamă amplă de preinstalări din fabrică până la compartimentul pentru pasageri, disponibil opţional, există un număr uriaş de soluţii personalizate. În definitiv, acest lucru înseamnă că împreună cu noul Atego sunteţi pregătit mai bine ca oricând pentru operaţiunile zilnice din industria materialelor de construcţii. Iar Atego este proiectat astfel încât să fiţi sigur că acest lucru nu se va schimba.