Nu doar un vehicul nou

ci o clasă nouă de vehicule

Antos definşete o nouă clasă de camoane pentru distribuţia de mare putere

Niciodată până acum în istoria Mercedes-Benz nu a fost vreun camion adaptat atât de bine cerinţelor operaţiunilor de distribuţie de la tonaje de 18 în sus. Totuşi nu doar denumirea ajută la definirea noii clase. Antos trimite un mesaj vizual foarte clar - printr-un design care îl identifică în mod clar drept un membru al familiei de camioane Mercedes-Benz în acelaşi timp cu reflecţi asupra funcţionalităţii şi eficienţei extraordinare în fiecare detaliu. Tehnologia de la bordul noului Antos denotă o imagine la fel de impresionantă: de la bara de protecţie frontală până la traversa posterioară, totul este conceput pentru a face faţă rigorilor rutinei zilnice şi îndeplinire eficiente a sarcinilor. Soluţii care vă ajută să respectaţi termenele şi să generaţi profituri. Iar atunci când vine vorba de colaborare cu carosierul, Antos dă din nou dovadă de reală clasă prin prezentarea proprie drept un model extrem de cooperant: permite optimizarea configurării vehiculului pentru operaţiuni, indiferent de sectorul şi cerinţele dumneavoastră.

O nouă clasă de manevrare

Antos face pur şi simplu ca operaţiuunile de distribuţie de mare putere să fie mai eficiente. Cabinele au o lăţime standardizată de 2300 mm, ideală pentru acomodarea mai multor tipuri diferite de cerinţe în ceea ce priveşte lungimea caroseriei, încărcătura utilă, spaţiul interior şi perspectiva generală a şoferului. În interior, staţia ergonomică de lucru a fost adaptată şoferului pentru a permite operarea şi manevrarea cu simplitate şi precizie. Acest lucru este exemplificat prin schimbătorul automat cu specificaţii standard Mercedes PowerShift 3. Acest combinat cu ansamblul complet de motoare sensibile Euro VI furnizează până la 375 kW precum şi trnamisiile adecvate aplicaţiilor şi rapoartele de transmisie ale arborelui posterior pentru a asigura o operare economică şi dinamică. Componentele nou concepute şi fin adaptate ale şasiului oferă camionului caracteristici speciale de siguranţă şi fiabilitate, generând totodată o plăcere remarcabilă de a şofa. În final, o listă lungă de sisteme de asistenţă şi siguranţă sunt disponibile pentru a facilita sarcina şoferului, sporind în acelaşi timp siguranţa.

O nouă clasă de eficienţă

Acest lucru nu se datorează doar motoarelor standard Euro VI ale Antos - consumul de combustibil este menţinut la nivele scăzute şi datorită consumatorilor auxiliari cu consum redus de combustibil şi aerodinamicii vehiculului. Durabilitatea ridicată a tuturor pieselor, costurile scăzute de reparaţii şi de întreţinere şi intervalele lungi de deservire, de până la 120,000 de km contribuie şi mai mult la economia excelentă a camionului. Modul în care conceput vehiculul, pentru montarea cu uşurinţă a caroseriei şi integrarea exemplară a tuturor componenetelor caroseriei reprezintă, de asemenea, o clasă complet nouă de eficienţă. Iar pentru operaţiuni extra-economice de transport în sectoare în care sarcina utilă şi înălţimea şasiului sunt esenţiale, am creat versiunile Antos Loader şi Antos Volumer. Puteţi, de asemenea, să îmbunătăţiţi eficienţa organizaţională şi logistică simultan cu optimizarea disponibilităţii vehiculului, alegând din gama de servicii special concepute pentru Antos, ca, de exemplu FleetBoard®. Una peste alta, reprezintă o clasă complet nouă de camioane, oferind o manevrabilitate îmbunătăţită şi o eficienţă sporită. Antos. Convinge-te singur!

*În funcţie de varianta motorului.