Calitate ridicată, fiabilitate şi eficienţă remarcabile.

Chiar de la prima întâlnire – şi pentru miile de kilometri ce vor urma.
Noul Atego câştigă pe toate planurile, deoarece include caracteristicile uimitoare ale modelului anterior şi reuşeşte chiar să optimizeze aceste puncte forte.

Valoarea pe termen lung a noului Atego se manifestă prin atribute precum calitatea ridicată, fiabilitatea, durabilitatea şi robusteţea remarcabile. O mulţime de caracteristici şi măsuri tehnice noi îi conferă noului Atego un standard de eficienţă şi un caracter practic sporit, care au un impact la fel de bun atât pe şantier, cât şi în bilanţul dumneavoastră. Capacitatea optimizată de montare a caroseriilor şi compatibilitatea ridicată cu mediul înconjurător reprezintă merite suplimentare ce subliniază valoarea noului Atego şi îl transformă în autovehiculul preferat de industria materialelor de construcţii.

Valoarea şi calitatea deosebite sunt evidente, de exemplu datorită motoarelor noi cu 4 şi 6 cilindri în linie, de înaltă tehnologie, deosebit de eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant. Datorită acestor motoare, modelul Atego respectă încă de pe acum standardul de emisii Euro VI, ce va deveni obligatoriu începând cu anul 2014. Transmisia automată opţională Mercedes PowerShift 3, postul de lucru ergonomic cu design nou pentru şofer şi manevrarea extrem de uşoară reprezintă atribute suplimentare ce evidenţiază noul model Atego. De asemenea, noul concept de design exterior şi interior subliniază valoarea adăugată a autovehiculului. Noul Atego este un adevărat profesionist multifuncţional în industria materialelor de construcţii, reprezentând mai mult decât autovehiculul perfect pentru orice sarcină întâlnită în timpul activităţilor zilnice. În acelaşi timp, acesta poate juca un rol major în creşterea profitului companiei dumneavoastră în această industrie. Bine aţi venit la bord!