O nouă clasă de servicii

Servicii sporire eficienţă

Vă punem la dispoziţie întreaga noastră gamă de servicii personalizate, pentru a vă asigura că totul funcţionează lin la capătul Dvs. Alături de reţeaua extinsă de ateliere în întreaga Europă, acestea includ telematică, mobilitate şi servicii financiare, toate personalizate pentru a satisface cerinţele noii serii de vehicule Arocs, contribuind să vă garanteze o funcţionare deosebit de economică pe şosea.

Servicii de creşterea eficienţei.

Suplimentar, cu divizia de camioane personalizate Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks aveţi la dispoziţie un partener competent pentru conversiuni personalizate ale vehiculelor.

Portofoliul nostru deservicii include Cardul MercedesService şi, de exemplu, cursurile de pregătire pentru şoferi Mercedes-Benz DriverTraining**, care constau nu doar în predarea unui stil de condus deosebit de economic din punct de vedere al consumului de combustibil, ci şi în învăţarea de către participanţi despre conducerea în siguranţă. La Centrul de Aplicaţii (BIC) din Wörth puteţi primi consiliere specializată şi puteţi conduce, testa şi compara aproximativ 180 de vehicule complet echipate şi carosate şi unde, în plus, sunteţi informat asupra serviciilor noastre extinse.

Şi mai există un membru al familiei noastre de servicii la dispoziţia Dvs - în formă de TruckStore, partenerul Mercedes-Benz pentru vehicule folosite, care satisface cele mai pretenţioase cerinţe. Printre altele, aceasta este o ambiţie pe care gama largă de accesorii pentru noile Arocs reuşeşte să o satisfacă. După cum puteţi vedea, facem tot ce se poate pentru a ne asigura că vă simţiţi ca acasă în noile Arocs, că puteţi rămâne mobil şi că sunteţi deosebit de econom când sunteţi pe drum.

* Doar împreună cu sistemul telematic disponibil opţional FleetBoard®.
** Un serviciu BlueEfficiency Power